Χατζηγιοβάνης: «Θα μπούμε και στα άλλα παιχνίδια για τη νίκη»

Gazzetta team
Χατζηγιοβάνης: «Θα μπούμε και στα άλλα παιχνίδια για τη νίκη»

bet365

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα στα επόμενα παιχνίδια μοιάζει ο Παναθηναϊκός, όπως τόνισε και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης...

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το αν έχει δουλευτεί στην προπόνηση η γρήγορη εκτέλεση πλαγίου: «Δεν το έχουμε δουλέψει αλλά είναι όλα μέσα στο παιχνίδι. Εκεί αποφασίζουμε εμείς τι θα κάνουμε. Αποφασίσαμε να το παίξουμε γρήγορα και κερδίσαμε το πέναλτι από το οποίο ήρθε και το γκολ».

Για το αν πήραν ανάσα με αυτή τη νίκη: «Σίγουρα πήραμε ανάσα. Δεν θέλουμε να τερματίσουμε τελευταίοι, προσπαθούμε να βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τις απουσίες: «Είναι πολύ δύσκολο αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα. Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι: «Κρίθηκε στη φάση του γκολ. Το εκμεταλλευτήκαμε και κερδίσαμε».

Για τις απαιτήσεις που έχει από εκείνον ο Ουζυουνίδης: «Ο προπονητής μου ζητάει πολλά. Περιμένει πολλά από εμένα, μου δίνει οδηγίες εγώ τον ακούω και δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για την κούραση που υπάρχει: «Όλες οι ομάδες έχουν την ίδια κούραση. Αυτό δεν είναι δικαιολογία, θα μπούμε και στα επόμενα παιχνίδια για τη νίκη, όπως κάναμε και σήμερα και θα δούμε στο τέλος αν θα είμαστε εμείς οι νικητές».

Για το αν θα είναι υπέρβαση κάποια άλλη θέση από την τελευταία στα πλέι οφ, με δεδομένες τις απουσίες: «Πήραμε τη νίκη σήμερα, θα φανεί στη συνέχεια με τον Πανιώνιο και με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι υπέρβαση και αναγκαστικά αυτό πρέπει να κάνουμε».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Για τον Ουζουνίδη: «Είναι από τους καλύτερες προπονητές στην Ελλάδα. Φαίνεται η δουλειά του από την μέρα που ήρθε εδώ, με τα αποτελέσματα που έχει η ομάδα».

Για το αν πρέπει να περιμένουμε κι άλλα παιδιά από τις ακαδημίες: «Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έρχονται. Δουλεύουν συνέχεια και πιστεύω θα βγουν κι άλλα παιδιά από τις ακαδημίες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα