Μπάγιτς στο Gazzetta: «Ξέρω για Ολυμπιακό, τιμητικό το ενδιαφέρον»

Μπάγιτς στο Gazzetta: «Ξέρω για Ολυμπιακό, τιμητικό το ενδιαφέρον»

bet365

Ο Βόσνιος... κανονιέρης της Κόνιασπορ, Ριάντ Μπάγιτς, μιλά στο Gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Τι λέει ο ατζέντης του για τους Πειραιώτες αλλά και για τον ΠΑΟΚ και το μέλλον του.

Ενήμερος και... θετικός για Ολυμπιακό ο διεθνής Μπάγιτς μιλώντας στο Gazzetta.gr. Ο 23χρονος άσος από την Βοσνία φέτος είχε 20 γκολ και 6 ασίστ και ενώ δεν έχει τελειώσει ακόμα τις υποχρεώσεις του με Κόνιασπορ.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Ναι ξέρω για τον Ολυμπιακό και έχω ακούσει γενικά την πληροφορία πως ενδιαφέρεται για μένα. Δεν είμαι εγώ αρμόδιος να σας μιλήσω για τις όποιες επαφές και τυχόν διαπραγματεύσεις. Είναι σίγουρα τιμητικό το ενδιαφέρον από μία τέτοια ομάδα, όμως έχω συμβόλαιο με τον σύλλογο της Κόνιασπορ. Δεν είναι μόνο το τι μπορεί να θέλω εγώ. Είναι το τι θα αποφασίσει η ομάδα και ανάλογα με το τι κρούσεις θα έχει. Τον πρώτο λόγο τον έχει η ομάδα», μας μετέφερε ο Ριάντ Μπάγιτς, που απέφυγε να πει περισσότερα.

Όσο για τον ατζέντη του, Χάρις Ζουμπάνοβιτς, επισήμανε στο Gazzetta: «Ναι έχουμε πληροφόρηση για τον Ολυμπιακό και τις προθέσεις του, όμως δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σας πω διότι δεν έχουμε στα χέρια μας επίσημα τελική πρόταση. Είναι πολύ σπουδαίο για τον Ριάντ να τον θέλουν τέτοιες ομάδες. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός. Ξέρουμε επίσης πως υπάρχει ενδιαφέρον και από τον ΠΑΟΚ. Και από εκεί δεν έχουμε ακόμα όμως κάτι πιο ξεκάθαρο. Προς το παρόν έχουμε γίνει αποδέκτες των σχετικών πληροφοριών αλλά και ενδιαφέρον και από άλλες χώρες (σ.σ. όπως από Γερμανία), ωστόσο τελικές και επίσημες κρούσεις δεν έχουμε για να τις αξιολογήσουμε και να τοποθετηθούμε πιο σωστά».

Σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα των επόμενων εξελίξεων ο Ζουμπάνοβιτς σχολίασε πως «την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχουν και οι τελευταίες υποχρεώσεις με το Κύπελλο. Έχουμε τον τελικό, που είναι πολύ σημαντικό ματς για εμάς. Μόλις τις ολοκληρώσουμε αυτές τις υποχρεώσεις θα αρχίσουμε να κάνουμε τις απαιτούμενες επαφές και με την ομάδα αλλά και με τους ενδιαφερόμενους για να δούμε το τι θα γίνει».

- Δείτε στην Gallery σε δράση τον 23χρονο διεθνή φορ Ριάντ Μπάγιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα