Πέλκας: «Μου συνέβη για πρώτη φορά»

Πέλκας: «Μου συνέβη για πρώτη φορά»

Gazzetta team
Πέλκας: «Μου συνέβη για πρώτη φορά»

bet365

Ο χαφ του ΠΑΟΚ σχολίασε τις αποδοκιμασίες της εξέδρας και επανέλαβε πως ο πανηγυρισμός του στο ματς της Τούμπας δεν αφορούσε τον Πανιώνιο
Στο «στόχαστρο» της εξέδρας βρέθηκε σήμερα ο Πέλκας, με αφορμή τον τρόπο που είχε πανηγυρίσει στον αγώνα πρωταθλήματος της Τούμπας, όταν σκόραρε τότε στις καθυστερήσεις. «Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό να ακούω τέτοια συνθήματα. Το έχω πει και θα το ξαναπώ ότι ήταν λάθος μου και δεν ήταν για τον Πανιώνιο τους οπαδούς του και τους παίκτες του αυτός ο πανηγυρισμός. Ο καιρός έχει περάσει και έχω τιμωρηθεί για το λάθος. Όπως είπα και τότε δεν πήγαινε ο πανηγυρισμός στην ομάδα του Πανιωνίου», είπε σχετικά ο νεαρός χαφ. Που μετά ρωτήθηκε αν «αντέχουν» οι παίκτες της ομάδας, μετά τα συνεχόμενα ματς. «Φυσικά και θα αντέξουμε. Δεν έχουμε και πολλές επιλογές ακόμα. Έχουμε άλλες δύο αναμετρήσεις και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για τον στόχο της πρώτης θέσης στα πλέι οφ. Μπορεί το κύπελλο να ήταν ο βασικός μας στόχος, αλλά σαν παίκτες του ΠΑΟΚ θέλουμε να προσπαθήσουμε για να φέρουμε την ομάδα και πάλι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».
Κλείνοντας ρωτήθηκε αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι πλέον το φαβορί του ομίλου. «Είναι σημαντικοί οι 6 βαθμοί και πλέον κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας. Περιμένουμε να δούμε και τι θα γίνει στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, γιατί μπορεί όλα να τελειώσουν την επόμενη αγωνιστική».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα