Λανθαρότε για Πλατανιά και φορ από Κροατία

Gazzetta team
Λανθαρότε για Πλατανιά και φορ από Κροατία

bet365

Ο πρώην εξτρέμ του Αστέρα, Μανουέλ Λανθαρότε, είναι μία εκ των περιπτώσεων που έχει ξεχωρίσει ο Πλατανιάς από την Ισπανία. Αναζήτηση για φορ στην χώρα της Κροατίας.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Βόλφσμπουργκ – Μπράουνσβαϊγκ (21+).

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία ο Πλατανιάς τσεκάρει εκτός από περιπτώσεις παικτών από Αλμερία και Μούρθια και τον Λανθαρότε, άλλοτε εξτρέμ των Αρκάδων και νυν της Σαραγόσα. Ο 33χρονος εξτρέμ έχει βέβαια συμβόλαιο με τον σύλλογο και ενώ φέτος είχε 6 γκολ και 7 ασίστ σε 34 αγώνες. Όπως και να έχει το επόμενο ταξίδι των Χανιωτών στην Ιβηρική θα ξεκαθαρίσει πιο πολύ την κατάσταση. Από την Κροατία ο Πλατανιάς έχει βρει μία ιδιαίτερα καλή περίπτωση στράικερ, του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.

Από τις εν Ελλάδι περιπτώσεις ο Πλατανιάς είχε ξεχωρίσει καιρό τώρα τους Περόνε, Λεοζίνιο αλλά και Καντιμοίρη ενώ σε Παράσχο αρέσει και ο Κοντοές. Για τον Σαρπόνγκ τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι προσιτά για τους Χανιώτες, όπως ίσχυσε και για Γκορμπούνοφ.

- Από την πλευρά των ανθρώπων του Πλατανιά δεν έχουν ηχήσει καλά οι δηλώσεις του Μανούσου το τελευταίο διάστημα αλλά και του Γιακουμάκη που έκανε λόγο πως για να σωθεί η ομάδα θέλει ένα θαύμα με όσα έγιναν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα