Φεύγει από ΑΠΟΕΛ ο Κρίστιανσεν, παραμένει στο... κάδρο για Ολυμπιακό

Φεύγει από ΑΠΟΕΛ ο Κρίστιανσεν, παραμένει στο... κάδρο για Ολυμπιακό

bet365

Ο Τόμας Κρίστιανσεν και ο ΑΠΟΕΛ οδηγούνται σε... διαζύγιο και η περίπτωσή του παραμένει για τα καλά στο προσκήνιο για τον πάγκο της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ο Δανός με τις ισπανικές ποδοσφαιρικές καταβολές είναι μία εκ των προτάσεων - εισηγήσεων του Κοβάσεβιτς. Ο Κρίστιανσεν όπως προκύπτει και από Κύπρο δεν συνεχίσει στην ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Έτσι και από το νησί της Αφροδίτης καθώς και από άλλες πληροφορίες προκύπτει ότι ότι η περίπτωσή του συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα έντονα τον Ολυμπιακό για τον πάγκο του και ότι μπορεί να προχωρήσει στο τελικό στάδιο η υπόθεσή του. Στον ΑΠΟΕΛ είχε κασέ 140.000 ευρώ. Αποτελεί μία εκ των εισηγήσεων του Κοβάσεβιτς, όπως και οι Τζούκιτς, Γιοβάνοβιτς και άλλες περιπτώσεις από Ισπανία.

- Η περίπτωση του Σέρβου Μιλόγεβιτς που δεν συνεχίζει του χρόνου στον Πανιώνιο έχει ήδη τεθεί στα υπ' όψιν των ανθρώπων των πρωταθλητών δίχως όμως να υπάρχει κάτι περισσότερο. Για τον Μιλόγεβιτς στο Λιμάνι έχουν πάρει και πολύ καλές συστάσεις από τον Ίλια Ίβιτς.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα