Πάει Σουηδία και μένει εκεί ο Ζλάταν

Πάει Σουηδία και μένει εκεί ο Ζλάταν

Gazzetta team
Πάει Σουηδία και μένει εκεί ο Ζλάταν

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς βρίσκεται στην Σουηδία για το Αγιαξ - Γιουνάιτεντ και θα εγκατασταθεί στη χώρα και μετά τον τελικό.

Μόλις η Γιουνάιτεντ απέφυγε το έμφραγμα από την Θέλτα στη ρεβάνς των ημιτελικών στο Old Trafford σφραγίστηκε ότι ο τελικός που ήταν... τέλειος για τον Ζλάταν θα γινόταν χωρίς τον Ζλάταν. Η νυν ομάδα του παίζει με την πρώην ομάδα του στη χώρα του, σε ένα γήπεδο, στο οποίο απ' έξω υπάρχει αγαλμά του. Μπορεί ο 35χρονος να μην αγωνίζεται στον τελικό, αφού βρίσκεται εκτός για μήνες ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο, όμως μαζί με την γυναίκα του, Ελένα, και τους δύο γιους του, Μαξιμίλιαν και Βίνσεντ, θα βρίσκονται στο VIP gallery του Friends Arena.

Η οικογένεια έφτασε στην Σουηδία την Τρίτη (23/05) και η εφημερίδα, Expressen, γράφει ότι έχει σκοπό να μείνει στη χώρα και μετά τον τελικό για να συνεχίσει την αποθεραπεία μετά την επέμβαση στο γόνατο. Ο Ιμπρα θα ταξιδέψει και στο Μάλμε, προκειμένου να δουλέψει με τον fitness coach της Εθνικής Σουηδίας, Ρίκαρντ Ντάχαν. Η πορεία της αποθεραπείας του «έχει ξεπεράσει τις απαιτήσεις» και το μόνο που αναμένεται είναι να επιστρέψει στη δράση και να δούμε σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα