«Οργανωμένο έγκλημα κατά του Ηρακλή»

«Οργανωμένο έγκλημα κατά του Ηρακλή»

Gazzetta team
«Οργανωμένο έγκλημα κατά του Ηρακλή»

bet365

Ο Αντώνης Κασδοβασίλης ανέφερε πως οι κανόνες στο ποδόσφαιρο εφαρμόζονται κάθε φορά και διαφορετικά
Αιχμές κατά πάντων άφησε ο Αντώνης Κασδοβασίλης, με αφορμή την σημερινή απόφαση της Σούπερ Λιγκ που αφαίρεσε τρεις βαθμούς από τον Ηρακλή. Ο γενικός του αρχηγός, μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ το χαρακτήρισε «οργανωμένο έγκλημα».
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
-Για την απόφαση αφαίρεσης τριών βαθμών από τον Ηρακλή:
«Είναι άδικο. Δεν περιμέναμε να συμβεί. Πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα κατά του Ηρακλή. Δεν είμαστε η μοναδική ομάδα με χρέη. Εμείς πληρώσαμε έστω και με μικρή καθυστέρηση. Η πληρωμή έχει πραγματοποιηθεί. Κάποιες άλλες ομάδες δεν φρόντισαν να πληρώσουν και ακόμη χρωστάνε. Θα έπρεπε να σεβαστούν κάποια πράγματα. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ το Ηρακλή έκαναν τεράστια προσπάθεια για να παραμείνει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο στον Β΄ γύρο του Πρωταθλήματος. Δε μας σεβάστηκαν. Διοικητικά η ομάδα του Ηρακλή έχει έλλειμμα. Οι λόγοι είναι προφανείς. Είναι ευθύνη της διοίκησης και του κύριου Παπαθανασάκη να πάρουν αποφάσεις και να δώσουν λύσεις».
-Για την ψηφοφορία στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λιγκ:
«Έχουμε ενημερωθεί για τις ομάδες που ψήφισαν, που δεν ψήφισαν και ποιες έριξαν άκυρο. Όταν η Ε.Π.Ο δεν είναι ικανή να πάρει κάποιες αποφάσεις, κάθε λίγο θα αλλάζουν τα πάντα. Υπήρχαν και άλλες ομάδες που δεν είχαν σωστό φάκελο. Ο Ηρακλής τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών για την καθυστέρηση εξόφλησης του Πουρτουλίδη. Οι κανόνες κάθε φορά εφαρμόζονται και διαφορετικά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα