Ο Κλάιφερτ που θέλει να μοιάσει στον... Κριστιάνο!

Gazzetta team
Ο Κλάιφερτ που θέλει να μοιάσει στον... Κριστιάνο!

bet365

Εχει δει πολλές φορές τον τελικό του Champions League του 1995, δεν... τρελάθηκε με το γκολ του πατέρα του και ο Τζάστιν Κλάιφερτ φωνάζει «Θέλω να μοιάσω στον Κριστιάνο».

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Πανιώνιος - ΠΑΟΚ, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Η κληρονομιά βαριά... Ο πατέρας του έφερε τον Αγιαξ στην κορυφή της Ευρώπης, αν και ο ίδιος φρόντισε να ακολουθήσει τα χνάρια του. Ο Τζάστιν Κλάιφερτ είναι παίκτης - κλειδί για το μέλλον του Αίαντα, δεν αισθάνεται πίεση όταν τον συγκρίνουν με τον πατέρα του, αν και στόχος του είναι να μοιάσει στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

O Tζάστιν Κλάιφερτ μπορεί να μπήκε στα 18 πριν λίγες εβδομάδες, ωστόσο η ηλικία του δεν είναι εμπόδιο για να αντιμετωπίσει τη Γιουνάιτεντ στον τελικό! Ο πατέρας του, Πάτρικ ήταν ένας από τους πιο παραγωγικούς φορ μεταξύ 1995 και 2004, έχοντας κατακτήσει το Champions League! «Τραβάω αρκετά την προσοχή γι αυτό το λόγο. Υπάρχει πίεση, αλλά ευτυχώς δεν είμαι ποτέ νευρικός. Μάλλον, όταν απέτυχα να πάρει το δίπλωμα την πρώτη φορά, αλλά ποτέ όταν παίζω μπάλα» τονίζει ο μικρός! Πέτυχε τον πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα σε ηλικία 17 ετών και οι Ολλανδοί είναι ενθουσιασμένοι με το τελευταίο τους ταλέντο. Θα μπορούσε να φτάσει μέχρι εκεί που έφτασε ο πατέρας του;

Τζάστιν Κλάιφερτ: Ο άξιος διάδοχος του Πάτρικ

Ο μικρός Κλάιφερτ δεν φοβάται τις προκλήσεις. Το αντίθετο: σε αυτές βρίσκει κίνητρο. Πέρυσι, όταν ήταν με την U17 της Ολλανδίας είχε πει: «μου αρέσει όταν με συγκρίνουν με τον πατέρα μου. Έκανε μεγάλη καριέρα και ελπίζω να κάνω το ίδιο και εγώ. Όλοι περιμένουν μεγάλα πράγματα από μένα, όμως δεν νιώθω πίεση. Απλά μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο». Είναι τόσο ενθουσιασμένος που όλοι θεωρούν ότι μπορεί να ακολουθήσει στα χνάρια του πατέρα του, που ζήτησε τη φανέλα με το νούμερο 45, ώστε το σύνολο των δύο αριθμών να καταλήγει στο 9. Ο Τζάστιν είναι πιο γρήγορος και πολύ πιο κοντός. Το να σκοράρει δεν είναι η πρώτη του δουλειά. Το πρώτο του γκολ στο ματς με την Εξέλσιορ ήταν σημαδιακό, καθώς ήρθε ακριβώς 10 χρόνια μετά το τελευταίο γκολ του πατέρα του στο πρωτάθλημα (18/03/2007) με τον Άγιαξ.

Δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει τα τρικ ή τα σόλο, είναι περισσότερο ομαδικός παίκτης και κοιτάζει την ουσία!. Κάποιες φορές ο πατέρας του τον λέει εγωιστή όταν έχει τη μπάλα. Ο Πάτρικ Κλάιφερτ έχει τονίσει πως ο Τζάστιν μοιάζει πιο πολύ στον Γουόλκοτ, αφού κόβει από τα άκρα και όχι από το κέντρο «Είμαι μικρότερος, γρηγορότερος και πιο κινητικός από τον πατέρα μου. Δεν με ενδιαφέρει μόνο το γκολ, θέλω να κάνω και ασίστ» λέει ο 18χρονος. Μάλιστα πετά και τη μεγάλη ατάκα για τον πατέρα του «Εχω δει τον τελικό του 1995, ειδικά το γκολ του. Δεν ήταν και το πιο όμορφο, αλλά και αυτά έχουν την αξία του. Πάντως έπρεπε να προσπαθήσεις αρκετά για να το πετύχει».

Θέλει να μοιάσει στον πατέρα του; Καλύτερα στον Κριστιάνο Ρονάλντο «Παίζουμε στην ίδια θέση, λατρεύω τα όσα ξέρω, αλλά και τη νοοτροπία του, τον τρόπο που δείχνει πως ζει για το ποδόσφαιρο. Εχει πετύχει τόσα πολλά. Είδα το ντοκιμαντέρ του και σκέφτηκα '' Θέλω να γίνω σαν αυτόν''». Αραγε πως να αντέδρασε ο Πάτρικ Κλάιφερτ;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα