Ζητάει αφαίρεση βαθμών του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Ζητάει αφαίρεση βαθμών του ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

bet365

Με πρόσθετη παρέμβαση, ο Παναθηναϊκός ζητά την αφαίρεση βαθμών από τον ΠΑΟΚ, για τα επεισόδια του τελικού Κυπέλλου του Βόλου!

Ο εξωγηπεδικός «πόλεμος» ανάμεσα στους «πράσινους» και τον «δικέφαλο του βορρά» συνεχίζεται, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να καταθέτουν πρόσθετη παρέμβαση για τα επεισόδια που σημειώθηκαν και αμαύρωσαν τον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από το «τριφύλλι», παραθέτουν την κατάσταση με τις άγριες σκηνές, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του τελικού και ζητούν την αφαίρεση βαθμών μονάχα από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει κληθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή για εκτεταμένα επεισόδια και εντός αγωνιστικού χώρου, σε αντίθεση με την ΑΕΚ που την αφορούν τα εκτεταμένα στην πεζογέφυρα.

Η κίνηση του Παναθηναϊκού νομικά θεμελιώνεται στο ότι από τις κλήσεις σε απολογία μόνο ο ΠΑΟΚ έχει ρητή διάταξη του πειθαρχικού που προβλέπει αφαίρεση βαθμών, οπότε μπορεί εκεί να θεμελιώσει το έννομο συμφέρον της παρέμβασης του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα