Καμία αλλαγή στο πλάνο του Παναθηναϊκού

Καμία αλλαγή στο πλάνο του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Καμία αλλαγή στο πλάνο του Παναθηναϊκού

bet365

Μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να «τρέχουν» πολλά ζητήματα σε εξωαγωνιστικά ζητήματα για τον Παναθηναϊκό, όμως, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν παρεκλίνει από το σχέδιο που καταρτίστηκε με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ (21+).

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού προσπαθεί να ετοιμάσει την επόμενη μέρα του συλλόγου ώστε ν' αποχωρήσει από το ιδιοκτησιακό, έχοντας κουραστεί από την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρώντας πως οι όποιες προσπάθειες για εξυγίανση πέφτουν στο κενό.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», έχει επαφή με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη, τονίζοντας προς τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας ότι δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με το πλάνο που καταρτίστηκε για το αγωνιστικό κομμάτι πριν από δύο εβδομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα