Κλάιφερτ και Μπλιντ, ίδια μέρα, 22 χρόνια μετά... (pic & vid)

Κλάιφερτ και Μπλιντ, ίδια μέρα, 22 χρόνια μετά... (pic & vid)

bet365

Ήταν 24η Μαΐου όταν στη Βιέννη οι Ντάνι Μπλιντ και Πάτρικ Κλάιφερτ σήκωσαν το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι 24 Μαΐου όταν οι γιοί τους διεκδικούν το Γιουρόπα ως αντίπαλοι...

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Αγιαξ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο Ντόλμπεργκ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Ανήμερα του φετινού μεγάλου τελικού της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, συμπληρώνονται και 22 χρόνια από τον τελικό που έλαβε χώρα στη Βιέννη για το Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Μίλαν.

Ο Αίαντας ήταν εκείνος που ανέβηκε τότε στην κορυφή της Ευρώπης με το τελικό 1-0 επί των «ροσονέρι», με τους Ντάνι Μπλιντ (αρχηγός) και Πάτρικ Κλάιφερτ να συνεισφέρουν στην επιτυχία της ομάδας του Λουίς Φαν Χάαλ εκείνη την εποχή.

Ο παλαίμαχος αμυντικός ήταν βασικός, ενώ, ο νυν αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, είχε περάσει με αλλαγή στο ματς στο 70ο λεπτό, στη θέση του Λιτμάνεν, για να πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 85'.

Εν έτει 2017, οι γιοί τους είναι αντίπαλοι και κοντράρονται στη Friends Arena της Στοκχόλμης, για το Γιουρόπα Λιγκ!

Ανήμερα της επετείου της κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ από τους πατεράδες τους, οι Ντάλεϊ Μπλιντ και Τζάστιν Κλάιφερτ τίθενται αντιμέτωποι. Ο Ολλανδός αμυντικός φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας... λοξοδρομήσει σε σχέση με τον πατέρα του, ενώ, ο νεαρός επιθετικός παραμένει πιστός στον σύλλογο του Άμστερνταμ...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα