«Ο Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό με 90 εκατ. ευρώ χρέη»

«Ο Μαρινάκης ανέλαβε τον Ολυμπιακό με 90 εκατ. ευρώ χρέη»

bet365

Άγγλος δημοσιογράφος θύμισε τις επαφές Μαρινάκη για Πάλας / Γουέστ Χαμ, αποκάλυψε κρούσεις για μετοχές για Μίλαν / Ρέιντζερς αλλά και το χρέος των 90 εκατ. όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό.

Με αφορμή την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Φόρεστ ο Alan Hubbard σε blog που διατηρεί καταπιάστηκε με την περίπτωση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Αποκάλυψε την γνωριμία τους πριν από 5 χρόνια όταν είχε φιλοξενηθεί στο Καραϊσκάκη για αγώνα με την Άρσεναλ.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο εν λόγω δημοσιογράφος τόνισε πως ο Μαρινάκης είχε τρομερές γνώσεις για την Πρέμιερ και είχε κάνει κινήσεις για την Κρίσταλ Πάλας και την Γουέστ Χαμ. Ο Hubbard τονίζει πως μέσα από τις συζητήσεις με τον Μαρινάκη και τα όσα έμαθε όταν ανέλαβε τον Ολυμπιακό είχε χρέη 90 εκατ. ευρώ που έπρεπε να καλύψει άμεσα, όπως και έγινε συν τα όποια άλλα έξοδα. «Δυναμικός και με γενειάδα περιγράφεται από τον πρώην Υπουργό Αθλητισμού Γιώργο Λιάνη ως ο 'Ζορμπάς του ελληνικού ποδοσφαίρου'. Έτσι μου τον είχε περιγράψει. Μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης είχε απορρίψει κρούσεις που του είχαν γίνει για αγορά μέρους μετοχών των Ρέιντζερς και της Μίλαν. Είχαν γίνει σχετικές επαφές», σημειώνει ανάμεσα στα άλλα ο Hubbard.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα