Ο Γκορμπούνοφ και τα νέα ταξίδια του Πλατανιά

Ο Γκορμπούνοφ και τα νέα ταξίδια του Πλατανιά

bet365

Ο Πλατανιάς συζήτησε με τον Γκορμπούνοφ, που έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο, ωστόσο δεν τα βρήκε στο οικονομικό μαζί του. Ταξίδι ξανά σε Ισπανία και... ματιές σε Κροατία.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Αγιαξ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν ο Ντόλμπεργκ σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Σχετικά με τον Γκορμπούνοφ και τον Πλατανιά υπήρξε μια κουβέντα με την πλευρά του παίκτη, όμως υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά στο οικονομικό που δεν μπορεί να ξεπεραστεί και δεν πρόκειται να προχωρήσει και ενώ ο ίδιος φαινεται να ψάχνεται στο εξωτερικό. Όσον αφορά στο θέμα του γκολκίπερ αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει κάποιο όνομα που να έχει αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και να απασχολεί ενεργά τους Χανιώτες, σύμφωνα και με όσα προκύπτουν από τον σύλλογο. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνει εκ νέου ταξίδι στην Ισπανία από τον Νίκο Μαναρώλη για να εξεταστούν παίκτες που έχουν προταθεί και ενώ είναι πολύ πιθανό να μπει στο πρόγραμμα και ταξίδι στην Κροατία, όχι όμως άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα