«Θέλει τον Φελίπε ο Ολυμπιακός πριν το Confederations»

«Θέλει τον Φελίπε ο Ολυμπιακός πριν το Confederations»

«Θέλει τον Φελίπε ο Ολυμπιακός πριν το Confederations»

bet365

Δημοσιεύματα από την Χιλή επιμένουν για το ενδιαφέρουν του Ολυμπιακού για τον σέντερ φορ της Ουνιβερσιδάδ. Στα 4 εκατ. ευρώ η ρήτρα του.

Έχει κάνει πάταγο. Ο Φελίπε Μόρα είναι 23 ετών και είναι ήδη πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Χιλής μιας και έχει πετύχει 14 γκολ σε 21 παιχνίδια (έχει και 4 ασίστ).

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Προ ημερών οι Χιλιανοί είχαν βάλει και τον Ολυμπιακό στο κόλπο για την απόκτησή του μαζί με αρκετές ισπανικές ομάδες αλλά την Τρίτη το πήγαν και ένα βήμα παραπάνω.

Ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να τον κλείσει πριν τις 17 Ιουνίου όταν και θα έχει φύγει η Εθνική Χιλής για την Ρωσία και το Confederations Cup. Προσέθεταν ωστόσο πως η ρήτρα του παίκτη είναι στα 4 εκατ. ευρώ. Θυμίζουμε πως στο Gazzetta.gr έχετε διαβάσει και για τα δεδομένα αλλά και τις δηλώσεις του ατζέντη του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα