«Να επιστρέψει στη Super League ο Εργοτέλης»

«Να επιστρέψει στη Super League ο Εργοτέλης»

«Να επιστρέψει στη Super League ο Εργοτέλης»

Για την άνοδο του Εργοτέλη στη Football League, μίλησε ο Σταύρος Λαμπράκης.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο τεχνικός διευθυντής των Κρητικών, φιλοξενήθηκε στην ΕΡΑσπορ, όπου χαρακτήρισε το Σούλη Παπαδόπουλο ως τον κατάλληλο άνθρωπο για τον πάγκο της ομάδας. Ταυτόχρονα ανέφερε πως ο Εργοτέλης έχει τις βάσεις, ώστε να βρεθεί ξανά στη Super League.

 

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

-Για την άνοδο του Εργοτέλη στη Football League:

«Η περσινή παρουσία του ΟΦΗ στην Γ΄ Εθνική μας βοήθησε, καθώς ανέβηκε πολύ δύσκολα. Είχε μείνει σε ένα σημείο του πρωταθλήματος 11 βαθμούς πίσω. Ήταν ένα παράδειγμα για τον Εργοτέλη, για να ξεκινήσει τη σεζόν αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες που έχει η Γ΄ Εθνική. Σε ένα βαθμό είναι φυσιολογικό να υπάρχει μετάπτωση, όταν είναι μια ομάδα με νέο προπονητή, παίκτες και διοίκηση. Όμως από τον Ιανουάριο και μετά, κάναμε καταπληκτικό δεύτερο γύρο και ανεβήκαμε δίκαια».

 

–Για τη διεκδίκηση της ανόδου με τον Ιωνικό μέχρι τέλους:

«Ήταν άξιος αντίπαλος ο Ιωνικός. Πολύ καλή ομάδα. Είχε μεγάλο ενδιαφέρον ο ανταγωνισμός για τον τίτλο. Κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Δυστυχώς μόνο μια ομάδα έπρεπε να ανέβει και ευτυχώς για εμάς, ήταν ο Εργοτέλης που έκοψε πρώτος το νήμα».

 

-Για τα προβλήματα που οδήγησαν τον Εργοτέλη στη Γ΄ Εθνική:

«Όταν δε μαθαίνεις από τα λάθη σου, δεν βελτιώνεσαι. Στο ποδόσφαιρο και γενικά στη ζωή πρέπει να αξιολογείς τα θετικά και τα αρνητικά που κάνεις, ώστε να διατηρείς τα θετικά και να εξαλείφεις τα αρνητικά. Αφήσαμε πίσω τα προβλήματά μας. Θα δουλέψουμε σωστά στο μέλλον και θα επιστρέψει η ομάδα εκεί που ήταν».

 

-Για τους μελλοντικούς στόχους του Εργοτέλη:

«Θέλουμε να επιστρέψουμε στην Α΄ Εθνική. Δεν είναι εύκολος στόχος, όμως με δουλειά, διάθεση, μεράκι και οργάνωση, ο Εργοτέλης έχει τις βάσεις για να τα καταφέρει».

 

-Για τον πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Βρέντζο:

«Ο πρόεδρος είναι μια κατηγορία μόνος του. Δίνει και την ψυχή του για τον Εργοτέλη. Τα προηγούμενα χρόνια βοηθούσε ως εξωδιοικητικός παράγοντας. Έβαλε αρκετά χρήματα και αφιέρωσε πολλές ώρες από την προσωπική του ζωή, για την ομάδα. Το αποτέλεσμα τον δικαίωσε».

 

–Για τον προπονητή του Εργοτέλη Σούλη Παπαδόπουλο:

«Τον Σούλη μας τον έστειλε ο Θεός. Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή. Το πάθος που έχει και η νοοτροπία του ταίριαξαν απόλυτα με τον Εργοτέλη. Ξύπνησε την ομάδα. Δούλεψε πολύ με τους παίκτες και ο Εργοτέλης παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα. Υπήρχε άγχος, όμως η εκπληκτική δουλειά που έκανε ο προπονητής και στα αποδυτήρια, βοήθησε στην άνοδο».

Best of internet