Ανακοίνωσε Σιόντη, Κουτζαβασίλη, Κόντο η Κέρκυρα

Ανακοίνωσε Σιόντη, Κουτζαβασίλη, Κόντο η Κέρκυρα

bet365

Ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας και επίσημα για ακόμα ένα χρόνο είναι οι Στέφανος Σιόντης, Φώτης Κουτζαβασίλης και Αλέξανδρος Κόντος, με τους «Φαίακες» να κρατούν τρεις πολύτιμους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και για τη νέα σεζόν!

Την επέκταση των συμβολαίων των Κουτζαβασίλη, Σιόντη και Κόντου, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα. Όπως σας ενημερώσαμε την Δευτέρα το απόγευμα για τον Σιόντη, αλλά και λίγο νωρίτερα το μεσημέρι της Τρίτης για τους άλλους δύο, οι ποδοσφαιριστές είχαν υπογράψει τα νέα τους συμβόλαια και απέμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωση. Αυτή ήρθε, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr, με τους ποδοσφαιριστές να παραμένουν στους «Φαίακες» για ακόμα ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία και προχωράει στην ανανέωση των συμβολαίων για άλλον ενα χρόνο με τους ποδοσφαιριστές Αλέξανδρο Κόντο, Στέφανο Σιόντη και Φώτη Κουτζαβασίλη. Οι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Τους ευχόμαστε να έχουν μια καλή και επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα