Ο Μίχελ, το Παρίσι και οι ακαδημίες

Ο Μίχελ, το Παρίσι και οι ακαδημίες

Ο Μίχελ, το Παρίσι και οι ακαδημίες

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ έχει κυρίαρχο ρόλο στο μεταγραφικό σχεδιασμό του ΠΑΟΚ, με τον Σλοβάκο να «τρέχει» και το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή των ασπρόμαυρων ακαδημιών.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ντρόχεντα - Μπρέι, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+).

Μετά το ταξίδι του στο Βουκουρέστι ο Λούμπος Μίχελ αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη (25/5) στο Παρίσι προκειμένου να έχει σημαντικά ραντεβού με ατζέντηδες ποδοσφαιριστών (ακούγεται έντονα και πάλι το όνομα του Σέιχ Εντόι) που είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του «Δικεφάλου».

Ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής φαίνεται να έχει αποκτήσει τον πρώτο λόγο στο κομμάτι των μεταγραφών και να είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις κινήσεις των «ασπρόμαυρων» ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ένα ακόμη κομμάτι που έχει αναλάβει ο Μίχελ αφορά τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, καθώς μετά από σχετική εντολή του Ιβάν Σαββίδη, είναι αυτός που θα επιλέξει το νέο τεχνικό διευθυντή, ο οποίος θα είναι ξένος, με το όνομα του παλιού παίκτη του Άγιαξ, Βιμ Γιονκ, ο οποίος έχει εργαστεί στις φημισμένες ακαδημίες του «Αίαντα» να κυκλοφορεί ως στόχο του «Δικεφάλου».

Η επιλογή, πάντως, που έχει ξεχωρίσει και φαίνεται να υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις, προέρχεται από την Ισπανία και δεν αποκλείεται σύντομα να αποκαλυφθεί το όνομα του νέου τεχνικού διευθυντή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα