Χιμένεθ: «Από εμάς εξαρτάται η 1η θέση»

Χιμένεθ: «Από εμάς εξαρτάται η 1η θέση»

Χιμένεθ: «Από εμάς εξαρτάται η 1η θέση»

bet365

Τις καθιερωμένες δηλώσεις έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ.

Μία μέρα μετά τις δηλώσεις του αμέσως μετά την λήξη του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, η Nova πήρε δηλώσεις από τον Ισπανό τεχνικό για το ματς της Λεωφόρου. Και σε αυτές, όπως είναι λογικό, είπε τα αναμενόμενα...

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

«Σίγουρα θα γίνει μια ακόμα σημαντική μάχη. "Κλειδί" θα αποτελέσει το ποια από τις δύο ομάδες θα εμφανιστεί πιο ξεκούραστη και ποια θα εκμεταλλευθεί το ροτέισον. Είναι μια τρέλα αυτή η διαδικασία, αφού ύστερα από μια τόσο μεγάλη σεζόν, υπάρχουν πολλά παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού τόσο ο Παναθηναϊκός όσο κι εμείς στοχεύουμε στη νίκη, προσπαθώντας να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Ανεξαρτήτως των επιλογών που έχει ο αντίπαλος θα είναι δύσκολο ματς».

- Ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το ματς της Τετάρτης, θα έχει ομοιότητες με το παιχνίδι της πρεμιέρας μέσα στην Τούμπα;

«Μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ νικήσαμε και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Κάθε ματς είναι μια διαφορετική διαδικασία».

- Παρά την εντός έδρας ήττα απ' τον Πανιώνιο, συμφωνείτε ότι η ΑΕΚ κρατάει ακόμα την πρωτιά στα δικά της... χέρια;

«Φυσικά και εξαρτάται από εμάς. Η αλήθεια είναι ότι κάναμε ένα βήμα πίσω μετά το άτυχο αποτέλεσμα που είχαμε κόντρα στον Πανιώνιο. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με δεδομένο ότι είχαμε 80% κατοχή μπάλας και σε συνδυασμό με κάποιες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, ήταν μια άτυχη στιγμή που μας κράτησε πίσω. Φυσικά όμως εξαρτάται από εμάς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα