Ημέρα βραβεύσεων αύριο στην Τούμπα

Ημέρα βραβεύσεων αύριο στην Τούμπα

Gazzetta team
Ημέρα βραβεύσεων αύριο στην Τούμπα

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα παραλάβουν τα βραβεία τους λίγο πριν την προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Διπλή βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (23.05) στις 13:00 στην Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Τούμπας.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ως ο πολυτιμότερος παίκτης του Δικεφάλου για τον Απρίλιο και κατέκτησε τον τίτλο του 11888 MVP. Ο Ολλανδός μέσος ήταν εξαιρετικός και κομβικός στην πορεία της ομάδας, με συνέπεια να πάρει την αναγνώριση των φιλάθλων.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Από την μεριά του, ο Δημήτρης Πέλκας θα παραλάβει το βραβείο για το Regency Casino Best Goal Απριλίου, το οποίο κέρδισε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στην Τούμπα κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα