Νέος κύκλος επαφών για προπονητή

Νέος κύκλος επαφών για προπονητή

Νέος κύκλος επαφών για προπονητή

bet365

Φουλάρει ξανά για προπονητή ο Ολυμπιακός με νέα ταξίδια και επαφές σε Ισπανία και όχι μόνο. Τα τελευταία δεδομένα για Πελεγκρίνο / Σετιέν, ο Μπερίσο και η διαρροή για Γκαρντ.

Από την ομάδα οι Γιάννης Βρέντζος, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ακόμα και ο Φρανσουά Μοντέστο κάνουν νέες επαφές για το ζήτημα του προπονητή. Νέα ταξίδια γίνονται και στην Ισπανία και αλλού. Παραμένει η πιθανότητα... ανατροπής και να βγει στην επιφάνεια για πιο προχωρημένες συζητήσεις όνομα που είτε ήταν αουτσάιντερ είτε δεν είχε διαρρεύσει. Σχετικά με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο είναι - όπως ο Χάβι Γκράθια - ανάμεσα στους υποψηφίους για τον πάγκο της Σεβίλλης. Ο Κίκε Σετιέν εξακολουθεί να είναι στο στόχαστρο της Μπέτις για τον πάγκο της. Από την Μπέτις επιβεβαιώθηκε και με δηλώσεις παραγόντων της είναι πως ο Σετιέν είναι ψηλά στην λίστα των επιλογών της για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για τον Εντουάρντο Μπερίσο που έχει προκύψει ξανά είναι και αυτός υποψήφιος για τον πάγκο των Σεβιγιάνων καθώς αποχωρεί από την Θέλτα. Προς το παρόν κλεισμένος τεχνικός δεν υπάρχει. Στο Λιμάνι πάντως θεωρούν πως θα έχουν το deal μέσα στα επόμενα 24ωρα για να προχωρήσουν μετά και σε σχετικές ανακοινώσεις.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Τέλος για την περίπτωση του Ρεμί Γκαρντ ορισμένες πηγές διαρρέουν και 3η πιθανότητα επαναπροσέγγισης. Οι Γάλλοι πάντως τονίζουν πως έχει κρούσεις και προσφορές από την πατρίδα του και αλλού και γενικά ανεβασμένη ζήτηση. Από πηγές κοντά στον Ολυμπιακό είχε διαρρεύσει... stop στην υπόθεση Γκαρντ αλλά υπάρχουν ακόμα πηγές που επιμένουν για την περίπτωσή του και ότι μπορεί να βγει ξανά σε πρώτο πλάνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα