Τέρι: «Θέλω να παίξω 1-2 χρόνια ακόμα...» (vid)

Τέρι: «Θέλω να παίξω 1-2 χρόνια ακόμα...» (vid)

Τέρι: «Θέλω να παίξω 1-2 χρόνια ακόμα...» (vid)

bet365

Οι πρώτες σκέψεις είναι τέτοιες που καθιστούν αδύνατο για τον Τζον Τέρι να σκεφτεί τον εαυτό του μακριά από το γήπεδο κι έτσι, στην πρώτη του συνέντευξη μετά το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος, ανέφερε ότι θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Ο ηγέτης της Τσέλσι αποχωρεί από τον λονδρέζικο σύλλογο έπειτα από 22 χρόνια κατά τα οποία βίωσε την τεράστια αλλαγή των «μπλε» και την είσοδο της ομάδας στην ελίτ, φτάνοντας μέχρι και την κορυφή της Ευρώπης.

Μιλώντας στο SkySports από τον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ» στο περιθώριο της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Τσέλσι και την επιστροφή στο ρετιρέ έπειτα από το 2015, ο Άγγλος στόπερ, όταν πλέον τέθηκε επί τάπητος το θέμα του μέλλοντός του, είχε να πει:

«Πάντα σκεφτόμουν ότι είναι καλό να παίζεις όσο περισσότερο μπορείς και να εξαντλείς τα περιθώρια. Αισθάνομαι ότι μπορώ και θέλω να παίξω για 1-2 χρόνια ακόμα και γι' αυτό αποφάσισα να βάλω τέλος στη θητεία μου στην Τσέλσι.

Δεν ήθελα να είμαι απλά εκείνος που κάθεται και στέκεται εμπόδιο στην εξέλιξη και την ανάδειξη των νεαρών παικτών που ακολουθούν και πρέπει να πάρουν τις ευκαιρίες τους...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα