Κρένκε: «Δεν πρόκειται να πουλήσω την Άρσεναλ»

Κρένκε: «Δεν πρόκειται να πουλήσω την Άρσεναλ»

Κρένκε: «Δεν πρόκειται να πουλήσω την Άρσεναλ»

bet365

Έπειτα από το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα στο «Έμιρεϊτς» και την απαίτηση των οπαδών για την απομάκρυνσή του, ο ιδιοκτήτης της Άρσεναλ, Σταν Κρένκε, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης των μετοχών του...

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Έπειτα από την κόντρα τους με τον Αρσέν Βενγκέρ, οι οπαδοί των «κανονιέρηδων» ανοίγουν... μέτωπο και με το μεγάλο αφεντικό της ομάδας.

Λίγο μετά το παιχνίδι της Κυριακής με την Έβερτον, από τις εξέδρες του «Έμιρεϊτς» ακουγόταν σύνθημα με το οποίο ο κόσμος του λονδρέζικου συλλόγου απαιτούσε την παραχώρηση των μετοχών από τον Σταν Κρένκε.

Ο τελευταίος, ως μεγαλομέτοχος και γνωρίζοντας τα περί προσφοράς του Άλισερ Ουσμάνοφ για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου έναντι 1 δισεκατομμυρίου λιρών, ξεκαθάρισε πως: «Ούτε υπάρχει πρόθεση, αλλά ούτε και πρόκειται να υπάρξει οποιαδήποτε πρόθεση πώλησης των μετοχών».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα