ΠΑΟΚ: «Στόχος μας το Τσάμπιονς Λιγκ»

ΠΑΟΚ: «Στόχος μας το Τσάμπιονς Λιγκ»

ΠΑΟΚ: «Στόχος μας το Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Η νίκη επί του Πανιωνίου λειτούργησε ευεργετικά στον ΠΑΟΚ, που θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια επίπονη χρονιά. Τα νέα της προπόνησης.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στην αναφορά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρη: «Εννιά μέρες πριν το φινάλε μιας μεγάλης και δύσκολης σεζόν, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για τα τρία τελευταία ματς των Play Offs που θα κρίνουν την πρωτιά σ’ αυτό μίνι πρωτάθλημα. Αυτός, άλλωστε, είναι κι ο στόχος του ΠΑΟΚ, η έξοδος στα προκριματικά του Champions League που θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο αυτή τη νέα προσπάθεια, η οποία ξεκίνησε πριν από 11 μήνες», επισημάνεται στο σημερινό Δελτίο Τύπου της προπόνησης.

Τι περιελάμβανε το πρόγραμμα της σημερινής (22.05) προπόνησης; «Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στην Τούμπα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν στο passing game και τα τελειώματα στην κίνηση έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια», αναφέρεται.

Επιστροφές και απουσίες

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά, όπως κι ο Πέδρο Ενρίκε . Από εκεί και πέρα, ο Φερνάντο Βαρέλα ξεκίνησε θεραπείες μετά την επέμβαση στους κοιλιακούς κι ο Γιάννης Μυστακίδης συνέχισε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Δημήτρης Πέλκας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και μέχρι αύριο Τρίτη (23.05) θ’ αποφασιστεί σε ποια αναμέτρηση θα εκτίσει την ποινή του.

Την Τρίτη (23.05) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 14:00 στην Τούμπα και στη συνέχεια θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα