Με αγωγές απαντάει ο ΠΑΟΚ στον Κούβελο (pic)

Με αγωγές απαντάει ο ΠΑΟΚ στον Κούβελο (pic)

Gazzetta team
Με αγωγές απαντάει ο ΠΑΟΚ στον Κούβελο (pic)

bet365

Με αγωγές ετοιμάζεται να απαντήσει ο ΠΑΟΚ στην «επίθεση» που δέχθηκε, όπως κι ο Ιβάν Σαββίδης, από τον Ισίδωρο Κούβελο, σε διάλογό που είχε στο Facebook.

Νέο επεισόδιο στην κόντρα του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με στελέχη και ανθρώπους, που είναι προσκείμενοι στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ήρθε να προστεθεί με τους απίστευτους χαρακτηρισμούς, που φέρεται να έχει χρησιμοποιήσει, ο σύζυγος της Ντόρας Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, κατά του «Δικεφάλου» και του Ιβάν Σαββίδη.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Σε ανάρτηση στο Facebook που αφορούσε τους πανηγυρισμούς του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κ. Μπαξεβάνη στην Κωνσταντινούπολη, ο κ. Κούβελος –μέσω του προσωπικού του προφίλ- έκανε απίστευτη επίθεση στον κ. Σαββίδη, τον οποίο κατηγορεί για… λαθρεμπόριο, υποστηρίζει ότι στον «ΜΠΑΟΚ» όπως αποκαλεί την ομάδα της Θεσσαλονίκης και στον πρόεδρο της η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ χάρισε ένα τίτλο, ενώ μάλιστα είδε «σφαγή του Πανιωνίου» στην Τούμπα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα