Η συνέπεια του Βάτσιου στην Τούμπα

Η συνέπεια του Βάτσιου στην Τούμπα

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta δύο πράγματα για το διαιτητή του ΠΑΟΚ-Πανιώνιος…

Τι θυμήθηκα κι εγώ.

ΠΑΟΚ-Ξάνθη. 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Διαιτητής ο Βάτσιος. Με το αποτέλεσμα 0-0, αφήνει την Ξάνθη με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Λάζιτς στο 69’.

ΠΑΟΚ-Πανιώνιος. 3η αγωνιστική των πλέϊ οφς. Διαιτητής ο Βάτσιος. Με το αποτέλεσμα 0-0, αφήνει τον Πανιώνιο με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μασούντ στο 69’!

Προσωπικά θα ήθελα να δω τον Βάτσιο να παίζει άλλο ένα ματς του ΠΑΟΚ φέτος. Ειλικρινά. Αν μη τι άλλο τον διακρίνει μία…συνέπεια την στιγμή που αφήνει τον εκάστοτε αντίπαλο του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα με 10 παίκτες.

Λεπτομέρεια πρώτη: ο Μασούντ με την αποβολή του δεν θα παίξει ούτε στο Πανιώνιος-ΠΑΟΚ την Τετάρτη…

Ψιλοεπτομέρεια δεύτερη: δεν έδωσε κι ένα πέναλτι υπέρ του Μπεν, στο 0-0.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Μιλάμε για τον διαιτητή από τη Δυτική Αττική, που στο Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, πάλι στο 0-0, είχε εφεύρει πέναλτι υπέρ του Αστέρα. Έκτοτε, δεν ξανάπαιξε Ολυμπιακό.

Ίσως έτσι χάσαμε την ευκαιρία να δούμε αν έχει συνέπεια και στον καταλογισμό πέναλτι στο Καραϊσκάκη. Εις βάρος του Ολυμπιακού…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.