Παναιγιάλειος – Κισσαμικός 1-0

Gazzetta team
Παναιγιάλειος – Κισσαμικός 1-0

bet365

Την παραμονή του στη Football League εξασφάλισε και μαθηματικά ο Παναιγιάλειος, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Κισσαμικού που συνεχίζει να μην... πατάει σίγουρα στα πόδια του.

Μία φάση ήταν αρκετή για τον Παναιγιάλειο να πάρει τη νίκη και να παραμείνει και μαθηματικά στη Football League. Η ομάδα του Αιγίου σε ένα φτωχό από φάσης παιχνίδι κατάφερε στο 76' με κεφαλιά του Γκούφα να κάνει το 1-0 και να πάρει τη νίκη απέναντι στον Κισσαμικό.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Αυτή ουσιαστικά ήταν και η φάση που θα θυμόμαστε από το συγκεκριμένα παιχνίδι. Αυτό γιατί και στο πρώτο μέρος, αλλά και στο δεύτερο, οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Στο 90' ωστόσο παραλίγο να είχαμε την ισοφάριση με αυτογκόλ του Ντέμο, ωστόσο ο Ρότα την τελευταία στιγμή πρόλαβε πάνω στη γραμμή και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο (92' Ρέλλας), Ρότα, Καζναφέρης, Μπούζας (69’ Σκαρτσίλας), Μωυσίδης, Γκούφας, Τσιλιγκίρης (80’ Τρίγκας), Μπρους, Κρητικός.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Κουρέλλας, Τσοντάκης (85’ Βλάχος), Μπουγαΐδης (91’ Ενγκουέμ), Παντελάκης, Γκούμας, Σελινιωτάκης, Τιάγκο Σίλβα, Νικόλτσης (68’ Μίλιτς), Μάντζης, Στογιάνοφ

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα