Εργοτέλης - Θύελλα Ραφήνας 3-1

Εργοτέλης - Θύελλα Ραφήνας 3-1

bet365

Ένας χρόνος ήταν αρκετός! Ο Εργοτέλης μετά από τα όσα άσχημα πέρασε την περσινή σεζόν με την διάλυσή του και τον υποβιβασμό στη Γ' Εθνική, νίκησε με 3-1 την Θύελλα Ραφήνας και επέστρεψε στη Football League.

Οι άσχημες στιγμές που έζησε πέρσι ο Εργοτέλης ανήκουν πια στο παρελθόν! Οι Κρητικοί, αφού... μάζεψαν τα κομμάτια τους μετά την διάλυση της ομάδας, πείσμωσαν και αποφάσισαν πως θα μείνουν μόνο για ένα χρόνο στη Γ' Εθνική! Αυτό το έδειξαν και μέσα στο γήπεδο και την Κυριακή πανηγύρισαν την επιστροφή τους στη Football League.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Εργοτέλης, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέτρεψε την κατάσταση και επικράτησε 3-1 της Θύελλας Ραφήνας, παίρνοντας την άνοδο για τη Football League. Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν και... πάγωσαν το Παγκρήτιο στο 21', όταν ο Ζέκιο με μακρινό σουτ κέρδισε τον Βασιλειάδη ο οποίος φέρει ευθύνη για το 0-1. Η απάντηση ωστόσο, ήταν άμεση! Έντεκα λεπτά αργότερα ο Κατσικοκέρης με πλασέ έκανε το 1-1 και η... καρδιά όλων επέστρεψε στη θέση της!

Η ολική ανατροπή έγινε στο 38' με τον Κατσικοκέρη και πάλι! Ο άσος του Εργοτέλη με πλασέ έκανε το 2-1 και ουσιαστικά έδωσε την άνοδο στην ομάδα του. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε και πάλι ο ίδιος με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα στο 64', διαμορφώνοντας το 3-1. Με το τελευταίο σφύριγμα οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη έγιναν ένα... κουβάρι στον αγωνιστικό χώρο πανηγυρίζοντας την επιστροφή τους στη Football League!

Οι συνθέσεις:

Eργοτέλης: Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Τζανής, Μπάτζιος, Μισέλ, Σερτζίνιο (88′ Καϊμακαμούδης), Ρουσάκης (80′ Γκοτσούλιας), Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης (67′ Μανουσάκης)

Θύελλα Ραφήνας: Κατσιούλης, Φύτρος, Παπαδόπουλος, Γκίκας, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης (31′ Μαστρογιαννούδης), Χαρακτίδης, Μπουντάκης (58′ Μπότης), Γεροκωνσταντής, Ζέκιο, Μανουσάκης

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα