ΟΥΕΦΑ: «Δεν έχουμε δώσει έγκριση για Μαρινάκη»!

ΟΥΕΦΑ: «Δεν έχουμε δώσει έγκριση για Μαρινάκη»!

ΟΥΕΦΑ: «Δεν έχουμε δώσει έγκριση για Μαρινάκη»!

bet365

Σε αντίθεση με την αναφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη για το «πράσινο φως» που έλαβε απ' όλες τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να αγοράσει τις μετοχές της Νότιγχαμ Φόρεστ, από την UEFA διαψεύδουν ότι έδωσαν έγκριση...

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, είναι και επίσημα εδώ και λίγες μέρες το νέο αφεντικό της Νότιγχαμ Φόρεστ, αποκτώντας το 100% των μετοχών του αγγλικού συλλόγου από τον Φαουάζ Αλ Χασαουΐ.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC για να γνωστοποιήσει τη θετική κατάληξη της υπόθεσης και την είσόδου του στο αγγλικό ποδόσφαιρο, υποστήριξε ότι τόσο οι αρμόδιες αρχές στην Αγγλία, όσο και η UEFA, έδωσαν το «ok» από τη στιγμή που πέρασε τα απαραίτητα τεστ για ώστε ν' αποδείξει πως είναι αξιόπιστος επενδυτής.

Ευρωλίγκα, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας τόνισε: «Δεν έχουμε δικαιοδοσία για να δώσουμε εμείς έγκριση και από εμάς, δεν έχει πάρει κανένα πράσινο φως αυτή η αγοραπωλησία. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τη Γενική Εισαγγελία στην Αθήνα για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης».

Από την πλευρά της, η Νότιγχαμ Φόρεστ αναφέρει πως: «Είναι ξεκάθαρο ότι ούτε ο νέος μας ιδιοκτήτης ούτε ο Ολυμπιακός έχουν αποδειχθεί ένοχοι για την υπόθεση διαφθοράς στο ποδόσφαιρο»...

 

Τελευταία Νέα