Σεβίλλη – Οσασούνα 5-0

Gazzetta team
Σεβίλλη – Οσασούνα 5-0

bet365

Ο Χόρχε Σαμπάολι μάλλον στο αποχαιρετιστήριο ματς του στον πάγκο των Ανδαλουσιανών, τους οδήγησε στο 5-0 επί της Οσασούνα και στα προκριματικά του Champions League.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Οπως άφησε ξεκάθαρα να ο Χόρχε Σαμπάολι να εννοηθεί, θα αποχωρήσει για την Εθνική Αργεντινής. Ωστόσο, φρόντισε στην πρώτη του σεζόν στην Ευρώπη να αποδείξει την προπονητική αξία του. Ο Αργεντινός κόουτς έκανε καλή δουλειά και οδήγησε εκ του ασφαλούς την Σεβίλλη στην τετράδα και στα προκριματικά του Champions League, ενώ υπήρξαν στιγμές που βρέθηκε και να παλεύει για την κορυφή. Στο φινάλε λοιπόν η ομάδα του διέλυσε 5-0 την υποβιβασμένη Οσασούνα, η οποία με τη σειρά της δεν αποχαιρετά ως τελευταία. Βιτόλο (10', 80'), Γιόβετιτς (35') και Βάσκες (20', 60') ήταν ό,τι καλύτερο για το φινάλε στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Νωρίτερα ο Φλορίν Αντόνε έκλεινε πανηγυρικά την δική του προσωπική χρονιά, μιας και με τα δύο γκολ του στο 3-0 επί της Λας Πάλμας, όχι μόνο αποδείχτηκε πως ήταν εκείνος που συνέβαλε τα μέγιστα για την παραμονή της Λα Κορούνια, αλλά έφτασε και τα 12 προσωπικά στην πρώτη του εμφάνιση στην La Liga. Την ίδια στιγμή η Αλαβές έπαιρνε το 1-1 στην Λεγανές και έκανε πρόβα για τον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι που έπεται κόντρα στην Μπαρτσελόνα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα