Οι παρουσίες από Ολυμπιακό στην Τρίπολη

Οι παρουσίες από Ολυμπιακό στην Τρίπολη

bet365

Αρκετά στελέχη του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό της ομάδας Κ-17 για το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη στον τελικό του πρωταθλήματος.
Τον αγώνα από τις εξέδρες του «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» παρακολουθούν από τον Ολυμπιακό ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της «ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ» Γιώργος Παύλου, ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Κυριάκος Δουρέκας, ο Αθλητικός Διευθυντής Φρανσουά Μοντέστο, ο Διευθυντής της Ακαδημίας Κυριάκος Καραταΐδης, ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών Βασίλης Νάνος, ο Γενικός Αρχηγός της Κ-20 Αριέλ Ιμπαγάσα, ο προπονητής της Κ-20 Βασίλης Βούζας, ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού Τάσος Πάντος, ο επικεφαλής σκάουτινγκ της Ακαδημίας Γιώργος Αμανατίδης, οι προπονητές της Ακαδημίας Κοψαχείλης και Χατζηράπτης και στελέχη της Ακαδημίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα