Με 19 παίκτες η αποστολή του Άρη

Με 19 παίκτες η αποστολή του Άρη

Με 19 παίκτες η αποστολή του Άρη

bet365

Με μια τελευταία προπόνηση στο Δασυγένειο ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό(21/5) εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Νίκος Κωστένογλου συμπεριέλαβε 19 παίκτες στην αποστολή με μοναδικό απόντα τον Χρήστο Μπούρμπο.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου ουσιαστικά περιλαμβάνουν δύο αλλαγές σε σχέση με την 11αδα που χρησιμοποίησε στον πρόσφατο αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Η πρώτη αφορά την τοποθέτηση του Αντώνη Καπνίδη στην κορυφή της επίθεσης και η δεύτερη τη χρησιμοποίηση του Νίκου Καράμπελα στο αριστερό άκρο της άμυνας λόγω της απουσίας του Μπούρμπου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα