Τα είπε με την πλευρά Μολέδο για ανανέωση, ο Λυμπερόπουλος

Τα είπε με την πλευρά Μολέδο για ανανέωση, ο Λυμπερόπουλος

Gazzetta team
Τα είπε με την πλευρά Μολέδο για ανανέωση, ο Λυμπερόπουλος

bet365

Ραντεβού με τον μάνατζερ του Ροντρίγκο Μολέδο, πραγματοποίησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος, με θέμα συζήτησης το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Βραζιλιάνο αμυντικό.

Ο Ροντρίγκο Μολέδο, μπορεί να έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018, ωστόσο στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν πως ήδη αρκετά... μάτια βρίσκονται πάνω στον Βραζιλιάνο αμυντικό και για τον λόγο αυτό υπάρχει πρόθεση για επέκτασης του συμβολαίου του.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Κολωνία - Μάιντζ (21+).

Σύμφωνα με τον Τύπο, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, συναντήθηκε την Παρασκευή με την πλευρά του ποδοσφαιριστή όπου συζητήθηκαν τα δεδομένα μιας νέας συνεργασίας. Επίσης, έγινε κουβέντα και για πιθανές προτάσεις που μπορεί να φτάσουν στον Παναθηναϊκό για την πώληση του παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα