Τα δεδομένα για τον Χάβι Γκράθια

Τα δεδομένα για τον Χάβι Γκράθια

bet365

Ο 47χρονος Γκράθια που έχει διαρρεύσει για ένα ακόμα καλοκαίρι για Ολυμπιακό αμείβεται με 4 εκατ. ευρώ ετησίως στην Ρούμπιν Καζάν, με την οποία έχει διαμάχη τον τελευταίο καιρό. Βρίσκεται επίσης στην ατζέντα της Σεβίλλης.

Δεν είναι η πρώτη φορά ή χρονιά που το όνομα του Γκράθια είτε ακούγεται είτε διαρρέεται για τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο ο Ισπανός άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου που έφτιαξε καλό όνομα στην πατρίδα του μετά το πέρασμά του από Ολυμπιακό Βόλου και Κέρκυρα, έχει συμβόλαιο με την Ρούμπιν Καζάν έως το 2020. Ο Χάβι Γκράθια αμείβεται με 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο εκεί. Εκτός των άλλων βρίσκεται σε μία μίνι... διαμάχη με την διοίκηση του συλλόγου για σειρά θεμάτων και ακόμα και για οικονομικά ζητήματα. Επειδή η σεζόν δεν έχει κλείσει ακόμα και τυπικά ο Γκράθια δεν θέλει να ρισκάρει το οτιδήποτε. Εκτός απροόπτου θα αποχωρήσει αλλά ο στόχος του είναι να συμβεί αυτό όσο πιο ήρεμα και καλά γίνεται.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Κολωνία - Μάιντζ (21+).

Παράλληλα από πληροφόρηση από την Ισπανία προκύπτει πως η Σεβίλλη τον έχει στην λίστα των υποψηφίων τεχνικών για τον πάγκο της για τη νέα χρονιά. Η αμοιβή του είναι ένα... θέμα, ωστόσο ο Γκράθια φέρεται να επιζητά την επιστροφή του στην Ιβηρική. Όπως και να έχει η περίτπωσή του θα έχει κριθεί οριστικά μέχρι το τέλος Μαϊου.

 

Τελευταία Νέα