«Πετυχημένη χρονιά, να χτίσουμε για την επόμενη»

«Πετυχημένη χρονιά, να χτίσουμε για την επόμενη»

Gazzetta team
«Πετυχημένη χρονιά, να χτίσουμε για την επόμενη»

bet365

Ως άκρως επιτυχημένη χαρακτήρισε τη φετινή πορεία του Πανσερραϊκού ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην ΕΡΤ-3, έκανε τον απολογισμό της ομάδας του, δηλώνοντας χαρούμενος που βρίσκεται στον πάγκο της. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και σε άλλες ομάδες της Football League, ενώ σχολίασε και την κατάσταση στον Ηρακλή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την πορεία του Πανσερραϊκού: «Ο Έλληνας τεχνικός, μιλώντας στην ΕΡΤ-3, έκανε τον απολογισμό της ομάδας του, δηλώνοντας χαρούμενος που βρίσκεται στον πάγκο της. Ταυτόχρονα αναφέρθηκε και σε άλλες ομάδες της Football League, ενώ σχολίασε και την κατάσταση στον Ηρακλή».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για τις ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας, αλλά και για Άρη, ΟΦΗ, Τρίκαλα: «Ήταν σταθερές καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος οι ομάδες που προπορεύονται, ήταν οι ομάδες που μπήκαν από την αρχή μπροστά σε αυτή την κούρσα, διαχειριστήκανε όλα τα ματς με πολύ μεγάλη ωριμότητα. Νομίζω ότι μόνο η Λαμία από ένα σημείο και μετά είχε μια πτωτική απόδοση, χωρίς ωστόσο να της κοστίσει δηλαδή να χάνει παιχνίδι. Άρης, ΟΦΗ και Τρίκαλα είχαν μεγάλες αυξομειώσεις στην απόδοσή τους και αυτό βέβαια τους κόστισε, γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όταν κάποιος θέλει να στεφθεί πρωταθλητής θα πρέπει να έχει διάρκεια».

Για τον Ηρακλή: «Δυστυχώς αυτή τη στιγμή πάει να γραφτεί άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Ηρακλή, τουλάχιστον για εμάς που περάσαμε και βιώσαμε καταστάσεις σε αυτή την ιστορική ομάδα. Είναι γεγονός ότι, φαινόταν ότι όλο αυτό το πράγμα εδώ και 1,5 χρόνο περίπου δεν λειτουργούσε καλά, η διοίκηση του κ. Παπαθανασάκη, υστερούσε πάρα πολύ σε σχέση με το μέγεθος αυτής της ομάδας και φτάνουμε σήμερα πάλι ένα βήμα από το να έχουμε άλλη μία πτώση του Ηρακλή και πάλι και δεν είναι τυχαίο αυτό, όχι για αγωνιστικούς λόγους. Ας ελπίσουμε όμως ότι δεν θα είναι έτσι τα πράγματα και φυσικά ποτέ δεν μπορεί να πει κανείς ότι ένα τέλος δεν μπορεί να είναι μια πολύ μεγάλη αρχή, απλά θα πρέπει ο Ηρακλής και αυτή τη φορά να διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος και να στηριχθεί περισσότερο στον ίδιο τον Ηρακλή παρά σε εξωτερικές δυνάμεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα