Ένα… τσουβάλι απουσίες στον ΠΑΟΚ

Ένα… τσουβάλι απουσίες στον ΠΑΟΚ

Ένα… τσουβάλι απουσίες στον ΠΑΟΚ

bet365

Αντιμέτωπος με πολλές απουσίες και προβλήματα είναι ο Βλάνταν Ίβιτς και ο ΠΑΟΚ ενόψει του κυριακάτικου αγώνα στην Τούμπα κόντρα στον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ευρωλίγκα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός, ώρα 18:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Στις δεδομένες απουσίες των τιμωρημένων Κρέσπο, Σάχοφ και Ουάρντα, του τραυματία Βαρέλα, ήρθαν να προστεθούν και τα προβλήματα τραυματισμών του Παναγιώτη Γλύκου και του Πέδρο Ενρίκε.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Παρασκευής (19/5). Ο μεν γκολκίπερ του ΠΑΟΚ είχε ενοχλήσεις στη μέση κι έμεινε στο γυμναστήριο για αποφόρτιση, ο δε Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αποκόμισε ένα αιμάτωμα στον οπίσθιο μηριαίο από χτύπημα του Βλαχοδήμου κι έκανε θεραπεία, ενώ εκτός έμεινε κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο ισχίο.

Το πρόγραμμα σήμερα περιελάμβανε αρκετή τακτική, αλλά και δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας μέσα από ασκήσεις passing game, με τον Σέρβο τεχνικό να επιστρέφει και να συμμετέχει στην προπόνηση.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι παίκτες του ανανέωσαν για αύριο το "ραντεβού" τους, για μία προπόνηση στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα