Μιλάει με Κραϊόβα ο Βασιλακάκης

Μιλάει με Κραϊόβα ο Βασιλακάκης

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Θοδωρής Βασιλακάκης είναι σε επαφές με την ρουμανική Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας στο εξωτερικό. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr ο εκ των αρχηγών της ακριτικής ομάδας, έχει δεχτεί πρόταση από την ρουμανική Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα η οποία τερμάτισε την στην 5η θέση του πρωταθλήματος και θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Europa League από την στιγμή που η 4η στην βαθμολογία Κλουζ δεν έχει άδεια για την Ευρώπη.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βασιλακάκης βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Ρουμανία, αφού φήμες ήθελαν την Στεάουα να τον έχει στην λίστα του. Να θυμίσουμε εδώ ότι ο 28χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Ξάνθη την οποία υπηρετούσα από το 2009 και την φετινή σεζόν μέτρησε 28 συμμετοχές έχοντας έξι γκολ και δύο ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα