Θα... γεράσει στην Νάπολι ο Μέρτενς

Θα... γεράσει στην Νάπολι ο Μέρτενς

Θα... γεράσει στην Νάπολι ο Μέρτενς

bet365

Επέκταση συμβολαίου έως τα 34 του, το 2021, συμφώνησε να υπογράψει ο Βέλγος επιθετικός, με τους Παρτενοπέι να του βάζουν ρήτρα 30 εκατ. ευρώ, που θα ισχύσει από του χρόνου.

Με 31 γκολ και 14 ασίστ σε 44 ματς σε όλες τις διοργανώσεις ο Ντρις Μέρτενς απογειώθηκε φέτος ως ο κορυφαίος της Νάπολι. Αμέσως λοιπόν η ομάδα έσπευσε να τον κλειδώσει, καθώς το συμβόλαιό του έληγε τον Ιούνιο του 2018. Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια την Πέμπτη και αναμένεται να πέσουν σύντομα και οι υπογραφές.

Η επέκταση της παρουσίας του Βέλγου διεθνή θα είναι έως το 2021, όταν δηλαδή θα είναι 34 ετών. Επίσης θα υπάρξει γενναία αύξηση των απολαβών του που θα σχεδόν θα διπλασιαστούν στα τέσσερα εκατ. ευρώ. Θα μπει και ρήτρα αποδέσμευσής του, που θα ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ, αλλά θα ισχύσει από το 2018.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Θεωρητικά η ρήτρα φαίνεται χαμηλή για τις φετινές επιδόσεις του 30χρονου επιθετικού, αλλά είναι και η ηλικία του που παίζει αναμφίβολα ρόλο. Αυτή πάντως δεν φαίνεται να ενοχλεί ομάδες όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τον έχουν στο στόχαστρό τους.

 

SERIE A Τελευταία Νέα