Μουρίνιο: «Μη με... σκοτώσετε, ας παίξει χαλαρά και η Πάλας»!

Μουρίνιο: «Μη με... σκοτώσετε, ας παίξει χαλαρά και η Πάλας»!

Μουρίνιο: «Μη με... σκοτώσετε, ας παίξει χαλαρά και η Πάλας»!

bet365

Το στίγμα για την... αδιαφορία που θα δείξει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, τρεις μέρες πριν από τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Λέστερ - Τότεναμ (21+).

Ο Πορτογάλος προπονητής, εμφανίστηκε... οργισμένος γι' ακόμα μια φορά με τον προγραμματισμό της Πρέμιερ Λιγκ και το γεγονός πως οι «κόκκινοι διάβολοι» έπαιξαν την περασμένη Κυριακή, το βράδυ της Τετάρτης, έχουν ματς για την προσεχή Κυριακή και παράλληλα σκέφτονται τον μεγάλο ευρωπαϊκό τελικό κόντρα στον Άγιαξ στη Στοκχόλμη.

«Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, το ματς αυτό θα γινόταν Σάββατο για να έχουμε μια μέρα παραπάνω να προετοιμαστούμε για τον τελικό. Εμείς είμαστε 6οι, η Πάλας έχει σωθεί, δεν διακυβεύεται τίποτα.

Ελπίζω να μη με... σκοτώσετε όταν δείτε την ομάδα. Συγχωρήστε μας οποιαδήποτε χαλαρότητα. Ελπίζω οι οπαδοί να μας καταλάβουν και να καταλάβει και ο Σαμ Άλαρνταϊς. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πει στους παίκτες του να παίξουν πολύ ανταγωνιστικά. Ας πει στον Ζάχα να είναι πιο χαλαρός και να μη βάλει τον Μπεντεκέ να παίξει...» ήταν τα λόγια του Μουρίνιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα