Ψάχνουν τον ένοχο για να του κόψουν το γήπεδο

Ψάχνουν τον ένοχο για να του κόψουν το γήπεδο

bet365

Από το πρωί οι άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ψάχνουν τον άνθρωπο που πέταξε το κουτάκι στον Βλάνταν Ίβιτς.

Από την Τετάρτη το βράδυ, ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε μεγάλες περιπέτειες, χάρη στην κίνηση ενός ανεγκέφαλου να πετάξει στον Βλάνταν Ίβιτς ένα κουτάκι μπύρας.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του παιχνιδιού την ώρα που οι «πράσινοι» ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 και ενώ το αριθμητικό μειονέκτημα είχαν αποκατασταθεί.

Όπως είναι λογικό στο «τριφύλλι» είναι έξαλλοι με τον συγκεκριμένο και από το πρωί έχουν κινήσει όλες τις διαδικασίες για να τον βρουν και να τον ταυτοποιήσουν.

Σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές, εξετάζουν ενδελεχώς όλα τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας του γηπέδου και μόλις τον εντοπίσουν θα φροντίσουν να μην ξαναπατήσει ποτέ το πόδι του στο γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα