«Ο Ιβιτς είχε εκδορά» (pics)

«Ο Ιβιτς είχε εκδορά» (pics)

bet365

Πολυσέλιδο όπως αναμενόταν ήταν το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο Γιώργος Κομίνης. Ο... άρχοντας του ντέρμπι είχε συνημμένη και την γνωμάτευση του γιατρού για τον τραυματισμό του Βλάνταν Ίβιτς που έκανε λόγο για Επιφανειακή εκδορά του τριχωτού της κεφαλής.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Γιώργος Κομίνης αλλά και οι φωτογραφίες του φύλλου αγώνα έχουν ως εξής;

«Στο 53΄ ο Κουλιμπαλί γρονθοκόπησε αντίπαλο. Στο ίδιο λεπτό ο Σακόφ γρονθοκόπησε αντίπαλο. Στο 53΄ ο Κρέσπο διέπραξε αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου. Στο ίδιο λεπτό ο Μπεργκ διέπραξε αντιαθλητική συμπεριφορά κατά αντιπάλου. Όλα τα παραπάνω έγιναν σε φυσική διακοπή του αγώνα.

Στο παραπάνω λεπτό υπήρξε γενική σύρραξη μεταξύ αξιωματούχων και των δύο ομάδων η οποία μεταφέρθηκε εντός αγωνιστικούς χώρου κάνοντας αδύνατη την υπόδειξη των παραπάνω πειθαρχικών ποινών.

Μετά από αυτό πήρα την απόφαση να οδηγηθούμε στα αποδυτήρια καθώς η κατάσταση ήταν έκρυθμη. Στο ίδιο λεπτό και ενώ ακόμα βρισκόμασταν εντός αγωνιστικού χώρου ο Παντελής Κωνσταντινίδης μας πλησίασε και μας είπε: Από εσάς ξεκίνησε ρε γ...".

Στο ίδιο λεπτό ο γυμναστής τους ΠΑΟΚ πλησίασε τον 4ο διαιτητή και τον τράβηξε από την φανέλα. Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω γεγονότα, την ενημέρωση των παρατηρητών αγώνα, αποφάσισα την οριστική διακοπή του αγώνα. Ουδεμία άλλη παρατήρηση»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα