Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Μπρομ 3-1

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Μπρομ 3-1

bet365

Η Σίτι καθάρισε 3-1 την Γουέστ Μπρομ και της αρκεί η ισοπαλία την Κυριακή στην Γουότφορντ, ώστε να κουνήσει το… σεντόνι, ενώ με νίκη πάει απ’ ευθείας ομίλους.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Το συναίσθημα στο «Ετιχάντ» ήταν γλυκόπικρο. Από τη μία η χαρά για την εύκολη επικράτηση (3-1) επί της Γουέστ Μπρομ και από την άλλη το αντίο στον Πάμπλο Σαμπαλέτα, έναν από τους πρώτους που βρέθηκαν εκεί στο χτίσιμο της σύγχρονης και πιο επιτυχημένης εποχής του club.

Οι Πολίτες δεν έπαιξαν κάτι φοβερό, αλλά βρήκαν δύο γκολ σε διάστημα λιγότερο των δύο λεπτών. Από το πλασέ του Γκάμπριελ Ζέσους στο 22’ (ασίστ του Ντε Μπρόινε) και το υπέροχο πλασέ του Ντε Μπρόινε έπειτα από ωραίο συνδυασμό, μεσολάβησε ένα λεπτό και 46 δεύτερα.

Στο 57’ ο Γιάγια Τουρέ έγραψε το 3-0, πλασάροντας σε τετ α τετ και λογικά και γι’ αυτόν ήταν το τελευταίο εντός έδρας ματς με τη γαλάζια φανέλα, ενώ στο 87’ μείωσε ο Ρόμπσον-Κανού, με ένα γκολ που υπό άσχημες προϋποθέσεις και σενάρια θα μπορούσε ακόμα και να κοστίσει στους γηπεδούχους.

Το τρίποντο λοιπόν ήταν αυτό που ουσιαστικά κλειδώνει τη συμμετοχή της ομάδας στο επόμενο Champions League και την στέλνει και στην 3η θέση. Αυτό σημαίνει ότι με ισοπαλία την Κυριακή στην Γουότφορντ, κουνάει… σεντόνι, ενώ με νίκη πάει απ’ ευθείας ομίλους. Πάντως ακόμα και με ήττα μπορεί να τερματίσει στην τετράδα, εφόσον δεν νικήσει η Λίβερπουλ ή η Αρσεναλ ή η τελευταία νικήσει με μικρό σκορ, καθώς η Σίτι έχει καλύτερη διαφορά γκολ (σ.σ.: το πρώτο κριτήριο στην ισοβαθμία με την Σίτι στο +5).

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Καμπαγιέρο, Κομπανί (77’ Στόουνς), Φερναντίνιο, Οταμέντι, Κολάροφ, Γιάγια Τουρέ (81’ Φερνάντο), Σίλβα (62’ Σαμπαλέτα), Ντε Μπρόινε, Σανέ, Γκάμπριελ Ζέσους, Αγουέρο

Γουέστ Μπρομ (Τόνι Πιούλις): Φόστερ, Ντόουσον, Γουίλσον (52’ ΜαΛιν), Εβανς, Μπραντ, Νιόμ, Γιάκομπ, Φλέτσερ, Λίβερμορ (65’ Μόρισον), Τσαντλί, Ροντόν (71’ Ρόμπσον-Κανού).

.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα