Ουσίγιος: «Ο Μίτσελ είχε αρνηθεί την Μάλαγα όταν ήταν σε Ολυμπιακό»

Ουσίγιος: «Ο Μίτσελ είχε αρνηθεί την Μάλαγα όταν ήταν σε Ολυμπιακό»

bet365

Ο Μάριο Ουσίγιος ως τεχνικός διευθυντής της Μάλαγα εκείνη την περίοδο αποκάλυψε πως ο Μίτσελ όταν ήταν στον Ολυμπιακό είχε απορρίψει την ισπανική ομάδα δύο φορές.

Μεταξύ άλλων μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή στην Ισπανία ο Ουσίγιος είπε πως «ο Μίτσελ είχε αρνηθεί την Μάλαγα όταν ήταν σε Ολυμπιακό.

Είχε απορρίψει δύο προτάσεις επειδή δούλευε στην Ελλάδα. Είχα μιλήσει μάλιστα μαζί του τότε και για τον γιο του». Φαίνεται μάλιστα πως τότε υπήρχε δίαυλος μεταξύ Ουσίγιος και Ολυμπιακού (σ.σ. που συνέχισε να υπάρχει) καθώς είχε μιλήσει και με τον πειραϊκό σύλλογο. Υπάρχει βέβαια και άλλο σχετικό... παρασκήνιο με Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες είχαν μιλήσει με τον Μίτσελ για αντί-Μπέντο αλλά εκείνος είχε ήδη κλείσει στην Μάλαγα. Υπήρξε ξανά επικοινωνία μετά για την περίπτωση που δεν θα έμενε στην Μάλαγα. Ωστόσο ο Μίτσελ βγήκε μέχρι και προπονητής του μήνα, καθιερώθηκε και ενώ ο χρόνος... τρέχει και δεν είναι αυτό το στοιχείο υπέρ των Πειραιωτών.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα