Η 13η κούπα ήταν πιο γλυκιά για τον Πέλοπα (vid&pics)

Η 13η κούπα ήταν πιο γλυκιά για τον Πέλοπα (vid&pics)

bet365

Το 13ο πρωτάθλημα στην ιστορία του στην ΕΠΣ Κορινθίας πανηγύρισε ο Πέλοπας ανεβαίνοντας στην Γ' Εθνική, ένα πρωτάθλημα πιο γλυκό από τα άλλα γιατί κατακτήθηκε με την ομάδα να είναι αουτσάιντερ.

Η χρονιά ξεκίνησε με την λογική η ομάδα του Πέλοπα να πάει όσο γίνεται καλύτερα. Κανείς δεν περίμενε την άνοδο στην Γ' Εθνικής, κανείς ή έστω ελάχιστοι δεν περίμεναν πως με αντιπάλους τις δύο ομάδες της Κορίνθου θα ερχόταν το πρωτάθλημα. Και όμως παρότι τα προγνωστικά ήταν εναντίον της ομάδας από το Κιάτο η κούπα που ήταν η 13η στην ιστορία των «ερυθρόλευκων» κατακτήθηκε. Αυτό έγινε την τελευταία αγωνιστική στο ματς με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου.

Η απονομή ωστόσο έγινε αυτή την Κυριακή, σε φιλικό που δόθηκε με αντίπαλο την Κ20 του Παναιγιάλειου. Το αποτέλεσμα φυσικά δεν έχει καμία σημασία, καθώς στο τέλος κόσμος και παίκτες έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας το 13ο και πιο γλυκό πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ' Εθνική. Η ομάδα του Τάσου Πέρρα κατέκτησε την κούπα και το Κιάτο το γιόρτασε.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Μετά την απονομή και τις δηλώσεις, το γλέντι μεταφέρθηκε στο μαγαζί του προέδρου Βασίλη Παπανικολάου. Ένα γλέντι που κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες με τους παίκτες να πηγαίνουν στα δίπλα μαγαζιά για τα ποτά με τις ευλογίες του κόουτς από την στιγμή που ο στόχος είχε επιτευχθεί...

 

Τελευταία Νέα