Λε Ταλέκ: «Μιλούν για κρίση, αλλά εγώ δεν την βλέπω»

Λε Ταλέκ: «Μιλούν για κρίση, αλλά εγώ δεν την βλέπω»

Gazzetta team
Λε Ταλέκ: «Μιλούν για κρίση, αλλά εγώ δεν την βλέπω»

bet365

Ο Άντονι Λε Ταλέκ, μίλησε σε γαλλική ιστοσελίδα για την Ελλάδα και την κρίση που δεν βιώνει, αλλά και το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.

Για όσα ζει στην Ελλάδα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων μίλησε ο Άντονι Λε Ταλέκ στην γαλλική ιστοσελίδα «Ouest France». Ο άσος του Ατρόμητου, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως δεν βιώνει την κρίση στην Ελλάδα, ενώ επίσης ότι στην Γαλλία τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ειλικρινά, δεν αισθάνομαι πολύ την κρίση. Μου μιλούν για κρίση, αλλά βλέπω συνέχεια κόσμο στα εστιατόρια, τις καφετέριες και τα εμπορικά κέντρα. Δεν τη βλέπω, όπως λένε. Αλλά, για παράδειγμα στις τράπεζες υπάρχει περιορισμός στις εβδομαδιαίες αναλήψεις ή στις χρηματαποστολές προς το εξωτερικό.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στην Ελλάδα, βελτιώθηκα κι εγώ. Έμαθα πολλά και για εμένα τον ίδιο. Στη Γαλλία υπάρχουν κάποια κομφόρ. Οι παίκτες είναι προστατευμένοι. Εδώ, λιγότερο. Αλλάξαμε τρεις προπονητές αυτή τη σεζόν. Το πρωτάθλημα τελείωσε. Παίξαμε δέκα ματς τον Ιανουάριο. Στη Γαλλία, όλο αυτό, δεν υπάρχει».

Για το συμβόλαιό του: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Το συμβόλαιο μου έφτασε στο τέλος του. Ακούω δεξιά και αριστερά διάφορα πράγματα διότι έχω πολλές εμπειρίες και παραστάσεις. Το οικονομικό θέμα για έναν σαν και εμένα και στην ηλικία μου είναι πολύ σημαντικό. Έτσι κοιτάζω παντού και δυσικά πάντα θα θυμάμαι το πολύ ωραίο διάστημα και τις χρονιές στην Ελλάδα. με το όνομα που έχω υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται ακόμα για μένα».

Για το τι θα κάνει μετά το τέλος της καριέρας του: «Θα μείνω στον χώρο του ποδοσφαίρου αυτό είναι σίγουρο. Μετά δεν ξέρω τι ακριβώς. Θα κοιτάξω παντού και το τι μπορώ να κάνω. Είχα το τέλος μου στην Χάβρη και ήταν ωραίο. Ήταν κρίμα που έφυγα από τέτοιο περιβάλλον. Ειδικά από την στιγμή που είχα και έχω καλό δίκτυο γνωριμιών με παίκτες και με ομάδες. Το να είμαι ατζέντης μπορεί να με ευχαριστήσει. Να συμβουλεύω τους νέου, να τους δείχνω το τι θα πρέπει να κάνουν»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα