Νέο ΔΣ στον ΟΦΗ και... τελειώνει του Παπαδόπουλου!

Νέο ΔΣ στον ΟΦΗ και... τελειώνει του Παπαδόπουλου!

bet365

Κρίσιμη μέρα για τον ΟΦΗ και το μέλλον του Νίκου Παπαδόπουλου η Δευτέρα, καθώς θα πραγματοποιηθεί νέο Δ.Σ. στους Κρητικούς και πιθανότατα θα τελειώσει οριστικά η παραμονή ή μη του Έλληνα τεχνικού στον πάγκο της ομάδας. Στη... γωνία περιμένει η Κέρκυρα!

Το... σίριαλ με την παραμονή του Νίκου Παπαδόπουλου στον ΟΦΗ ολοκληρώνεται όπως φαίνεται το απόγευμα της Δευτέρας. Οι Κρητικοί έχουν νέο έκτακτο Δ.Σ. όπου θα συζητηθεί για ακόμα μια φορά το μπάτζετ της νέας χρονιάς και αν γίνονται αποδεκτά τα όσα είχε ζητήσει στην τελευταία συνάντηση ο Έλληνας τεχνικός.

Το Δ.Σ. είναι προγραμματισμένο να αρχίσει στις 19:00 και εκεί θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το μέλλον του Παπαδόπουλου. Οι πληροφορίες αναφέρουν, πως πολύ δύσκολα θα υπάρξει... λευκός καπνός από το συμβούλιο αυτό και πιθανότατα ο νεαρός τεχνικός αμέσως μετά (και εφόσον δεν ικανοποιηθούν τα θέλω του) θα υποβάλει και την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ.

Τις εξελίξεις αυτές παρακολουθεί από κοντά και η διοίκηση της Κέρκυρας! Οι «Φαίακες», βρίσκονται εδώ και περίπου ένα μήνα σε ανοιχτή γραμμή με τον Έλληνα τεχνικό και θέλουν να είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Οι πιέσεις προς το πρόσωπό του είναι μεγάλες και φαίνεται πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε προφορικό επίπεδο. Ωστόσο, ο Νίκος Παπαδόπουλος έχει ξεκαθαρίσει πως προτεραιότητα έχει ο ΟΦΗ και ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει η κατάσταση εκεί.

Όπως γίνεται λοιπόν ξεκάθαρο το βράδυ ίσως να έχουμε οριστικές εξελίξεις και για τις δύο ομάδες. Αρχικά στον ΟΦΗ θα μάθουν αν ο τεχνικός της ομάδας θα συνεχίσει μαζί τους τη νέα χρονιά και εν συνεχεία στην Κέρκυρα, αν θα μπει στην τελική ευθεία η απόκτησή του ή θα ενεργοποιηθούν οι εναλλακτικές λύσεις που υπάρχουν.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα