Μυροφορίδης στο gazzetta.gr: «Ανήθικο να κλείσουμε κάποιον παίκτη τώρα»

Μυροφορίδης στο gazzetta.gr: «Ανήθικο να κλείσουμε κάποιον παίκτη τώρα»

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης Παύλος Μυροφορίδη, μέσω του gazzetta.gr, διαψεύδει τις όποιες φήμες θέλουν τον Απόλλωνα να έχει προχωρήσει με... υπογραφές στο σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ο Απόλλων Σμύρνης επιστρέφει στη Super League! Με την άνοδο να διαφαίνεται εδώ και καιρό δεν είναι λίγες οι φήμες που θέλουν την ομάδα να έχει προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», Παύλος Μυροφορίδης μέσω του gazzetta.gr ξεκαθαρίζει ότι αυτή τη στιγμή όχι μόνο δεν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά θα ήταν και ανήθικο να συμβεί από τη στιγμή που δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα.

«Θα ήταν ανήθικο να κλείσουμε κάποια μεταγραφή αυτή τη στιγμή, από τη στιγμή που ακόμη δεν είμαστε πρωταθλητές και μαθηματικά. Πιστεύω ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων αυτό θα συμβεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουμε προχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Οπωσδήποτε υπάρχουν κάποιες σκέψεις, αλλά μέχρι εκεί. Θα ήταν άδικο προς τους εαυτούς μας να έχουμε ξεκινήσει στη διαμόρφωση του επόμενου ρόστερ από τη στιγμή που ακόμη έχουμε ματς μπροστά μας. Πρώτα απ' όλα θα κοιτάξουμε το υπάρχον ρόστερ και πάνω σ' αυτό θα "χτίσουμε". Εξάλλου, όποιος είναι να έρθει, θα έρθει στον πρωταθλητή και σε ένα σύλλογο νοικοκυρεμένο. Δεν έχουμε λόγο να βιαστούμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μυροφορίδης στο gazzetta.gr, ο οποίος τόνισε ότι αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει είναι το ματς της Κυριακής με τα Τρίκαλα στην Ριζούπολη (21/5, 17:00).

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα