Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 0-4

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 0-4

bet365

Στο Λονδίνο, οι Κόκκινοι έριξαν τέσσερα (0-4) στην Γουέστ Χαμ, το πολλαπλασίασαν με την τετράδα της Premier και είναι έτοιμοι να κουνήσουν και πάλι το... σεντόνι.

Τελευταία μπορεί να μην έπειθε, αλλά στο «Ολυμπιακό Στάδιο» η Λίβερπουλ εμφανίστηκε αποφασισμένη για να κουνήσει... σεντόνι. Ο Φελίπε Κοουτίνιο με δύο γκολ και μία ασίστ, ήταν βγαλμένος από τα καλύτερα όνειρα των Reds διέλυσε την Γουέστ Χαμ, οδηγώντας την Λίβερπουλ στο καθαρό 0-4 και ουσιαστικά στη μεγάλη διοργάνωση της Ευρώπης. Οι Κόκκινοι έπαιξαν ωραίο, επιθετικό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν ευκαιρίες για διπλάσιο σκορ, αν και οι γηπεδούχοι είχαν μία ατυχία-ανικανότητα και μία ακόμα αδικία.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στο 11 η κεφαλιά του Μάτιπ σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 35' άρχισε να ζεσταίνεται ο Κοουτίνιο. Πέρασε μία τέλεια κάθετη στον Στάριτζ, με την μπάλα να διασχίζει το μισό γήπεδο και ο τελευταίος προσπέρασε και τον τερματοφύλακα για το 0-1. Δευτερόλεπτα πριν το ημίχρονο θα μπορούσαν να έχουν ισοφαρίσει οι Λονδρέζοι. Για την ακρίβεια, δεν γίνεται που δεν το έβαλε ο Αγιού, σημαδεύοντας μόνος του και εξ επαφής δύο φορές τη ρίζα στο αριστερό δοκάρι.

Στο 58' με βολέ ο Μάτιπ είχε το δεύτερο οριζόντιό του και στην εξέλιξη της φάσης ο Κοουτίνιο ελίχθηκε μέσα από τρεις αντιπάλους και σκόραρε το δεύτερο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μάτιπ έριξε αγκωνιά στον Ριντ και έκανε και χέρι στην περιοχή της Λίβερπουλ, αλλά δεν δόθηκε πέναλτι. Στην αντεπίθεση ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έκανε το 0-3, για να έρθει και το τέταρτο από τον Οριγκί σε φάση διαρκείας (76').

Ετσι η Λίβερπουλ βρέθηκε στο +4 από την Αρσεναλ και με νίκη εντός με την Μίντλεσμπρο την τελευταία αγωνιστική απλά βγαίνει στο Champions League. Μάλιστα έχει ανέβει και 3η τώρα στο +1 από την Σίτι (έχει ματς λιγότερο) και υπό προϋποθέσεις μπορεί να προκριθεί και απ' ευθείας στους ομίλους.

Γουέστ Χαμ (Σλάβεν Μπίλιτς): Αντριάν, Φόντε (55' Φλέτσερ), Ριντ, Κόλινς, Μπάιραμ, Φερνάντες, Νόρντβεϊτ, Κρέσγουελ, Αγιού (77' Σνόντγκρας), Λαντσίνι, Καλέρι (55' Φεγκουλί)

Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Κλάιν, Μάτιπ, Λόβρεν, Μίλνερ, Λαλάνα (89' Γκρούγιτς), Τσαν, Βαϊνάλντουμ, Οριγκί, Στάριτζ (86' Λούκας), Κοουτίνιο (89' Γούντμπερν).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα