Αταλάντα - Μίλαν 1-1

Αταλάντα - Μίλαν 1-1

bet365

Το 1-1 με την Μίλαν ήταν αρκετό για να στείλει στο Europa League τους Μπεργκαμάσκι, με τους Ροσονέρι να είναι το φαβορί για να τους ακολουθήσουν.

Η τελευταία φορά που η Αταλάντα έπαιξε στην Ευρώπη ήταν το 1990-91, όταν αποκλείστηκε από την Ιντερ στους "8" του κυπέλλου UEFA. Κανείς δεν φανταζόταν τον περασμένο Αύγουστο ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα έπρεπε να ψάξει κάτι τέτοιο αλλά ήρθε! Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι πήρε τον βαθμό που ήθελε κόντρα στη Μίλαν και είναι σίγουρη για την συμμετοχή της στο Europa League, με τους Ροσονέρι, από την άλλη πλευρά, να παραμένουν στην 6η θέση και στο +1 από την Φιορεντίνα, περιμένοντας το κυριακάτικο Ιντερ-Σασουόλο για να δουν αν θα πλησιάσουν στον πόντο και οι Νερατζούρι.

Από το ξεκίνημα στο Atleti Azzurri d' Italia η Αταλάντα πήρε τον έλεγχο, έκανε παιχνίδι και είχε καλές φάσεις για να προηγηθεί. Οι Σπινατσόλα και Γκόμες όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν, με την Μίλαν να κρατάει το 0-0. Οι Ροσονέρι, με την εικόνα που είχε το ματς, θα ήταν ικανοποιημένοι αν πήγαιναν με αυτό στα αποδυτήρια αλλά δεν τα κατάφεραν, λόγω ενός σπάνιου λάθους του Ντοναρούμα. Ο πορτιέρε δεν συγκράτησε την μπάλα στο κακό γύρισμα του Σπινατσόλα στο 44' και ο Κόντι βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 1-0 από κοντά, συνεχίζοντας να σκοράρει με ρυθμό... φορ!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Στην επανάληψη τα δεδομένα δεν άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό, με τους γηπεδούχους να παραμένουν καλύτεροι και να έχουν την ευκαιρία για το 2-0 στο 49' με τον Κριστάντε αλλά ο Ντοναρούμα αντέδρασε πολύ ωραία. Το ίδιο έκανε και στο σουτ του Κεσί στο 66', με την Αταλάντα να διατηρεί τον έλεγχο απέναντι σε μια Μίλαν που βγήκε μπροστά στο τέλος. Οι Ροσονέρι έψαξαν την ισοφάριση που θα τους έφερνε πιο κοντά στην Ευρώπη και την βρήκαν στο 88', όταν ο Ντεουλοφέου -από θέση οφσάιντ αρχικά- έκανε ωραία κίνηση και πλάσαρε, με την μπάλα να κοντράρει στον Μαζιέλο και να καταλήγει στα δίχτυα του Μπερίσα (1-1).

Αταλάντα (Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μπερίσα, Τολόι, Καλντάρα, Μαζιέλο, Κόντι, Κεσί, Φρόιλερ, Σπινατσόλα, Κριστάντε (84' Χάτεμπερ), Γκόμες (90' Παλόσκι), Πετάνια (71' Κούρτιτς).

Μίλαν (Βιτσέντσο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Γκόμες, Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Κούτσκα (58' Μπάκα), Σούσο, Μοντολίβο, Πάσαλιτς (78' Μπερτολάτσι), Ντε Σίλιο (90' Βανχιόνι), Ντεουλοφέου, Λαπαντούλα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα