Παπαδόπουλος: «Η λέξη που λέω είναι οργάνωση»

Παπαδόπουλος: «Η λέξη που λέω είναι οργάνωση»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Η λέξη που λέω είναι οργάνωση»

bet365

Ο κόουτς του ΟΦΗ μίλησε για το μέλλον του στην ομάδα και ουσιαστικά ανέφερε τι έχει ζητήσει ώστε να ανανεώσει το συμβόλαιό του
Τόσο για το σημερινό ντέρμπι με τον Αρη όσο και για το μέλλον του στον ΟΦΗ μίλησε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το ματς. «Είχαμε την πρωτοβουλία και ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Βάλαμε πρώτοι το γκολ και δεν απειληθήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο έγινε ένα τρελό παιχνίδι, βρεθήκαμε γύρω στις επτά φορές με πλεονέκτημα παικτών στην αντίπαλη περιοχή, χωρίς όμως να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Το άγχος, η επιπολαιότητα, η έλλειψη καθαρού μυαλού μας έκανε να δεχτούμε την ισοφάριση και στο τέλος ακόμη και να χάναμε το ματς. Ευτυχώς που δεν έγινε γιατί στην Ελλάδα κάποιοι πολύ εύκολα μπορούν να πουν οτιδήποτε. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα μου, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με μεγάλο σκορ το ματς, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Το αποτέλεσμα δεν συμφέρει καμία ομάδα. Μαθηματικά και έτσι όπως είναι το πρόγραμμα θα μπορούσαμε να βγούμε τρίτοι σε συνδυασμό με ήττα των άλλων ομάδων. Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κάτω από αυτές τις καιρικές συνθήκες που φάνηκε στην κούραση των δυο ομάδων», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Κάναμε την προσπάθεια μας στους αγώνες με τις τρεις πρώτες ομάδες. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και τα τρία αυτά ματς. Η φετινή χρονιά πρέπει να γίνει μάθημα για όλους. Όλοι πρέπει να πάρουν εμπειρίες και κυρίως εξωαγωνιστικά. Στο τέλος θα γίνει η αξιολόγηση και θα δούμε τι έγινε λάθος για να μην γίνει την επόμενη σεζόν».
Ο νεαρός κόουτς ρωτήθηκε και για την τακτική που ακολούθησε. «Η ομάδα και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα και σήμερα όταν οι ομάδες παίζανε με 10, έπαιζε στο μισό γήπεδο και λόγω των καιρικών συνθηκών και λόγω τακτικής και πιστεύω δικαιωθήκαμε γιατί βγήκαμε πολλές φορές σε ευκαιρία για γκολ. Ήμασταν, ωστόσο, άτυχοι και με τους τραυματισμούς. Θεωρώ ότι δεν κινδυνέψαμε από τον Άρη, εκτός από την τελευταία φάση που κοντέψαμε να χάσουμε το παιχνίδι. Δεν νομίζω ότι ήταν λάθος η τακτική μας, απλά δεν ήμασταν τόσο καλοί και προσεκτικοί στην τελική πάσα».
Κλείνοντας αναφέρθηκε στο αν θα μείνει στην ομάδα. «Όταν τελειώνει το ματς, το μυαλό δεν είναι καθαρό, πρέπει να περάσει τουλάχιστον μια ημέρα. Μπορώ να πω όμως ότι αν δεν εξασφαλίσω και την επόμενη σεζόν αυτά που πιστεύω, δεν μπορώ να μείνω χωρίς να πετυχαίνω κάτι. Αυτό θα είναι σαν να μένω χωρίς προοπτική Στο σωματείο πρέπει να μείνω για πετύχω κάποιες προοπτικές, να δώσω όραμα στον κόσμο και να υπάρξουν οι προϋποθέσεις. Η λέξη που λέω καθημερινά στην διοίκηση είναι οργάνωση. Οργάνωση αγωνιστική και εξωαγωνιστική για να μπορέσει η ομάδα να φύγει από αυτή την κατηγορία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα