ΟΦΗ - Άρης 1-1 (vid)

ΟΦΗ - Άρης 1-1 (vid)

bet365

Η απίθανη ευκαιρία του Τζανακάκη στο 94' στέρησε από τον Άρη την νίκη στο «Γεντί Κουλέ» (1-1 με ΟΦΗ) και πιθανότατα του στερεί και τις περισσότερες από τις ελπίδες ανόδου στη Σούπερ Λίγκα! Από τα 35' οι δύο ομάδες έπαιζαν με 10 λόγω αποβολών του Παντίδου και του Μπούρμπου.
Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τρία αποτελέσματα, όμως το σημερινό 1-1 της Κρήτης ήταν για τον Αρη ουσιαστικά σαν ήττα. Πλέον είναι στο «-5» από την Λαμία έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο και παρότι θα την υποδεχθεί την επόμενη αγωνιστική, με μόνο 4 ματς να απομένουν η αποστολή του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Σίγουρα τα πάντα θα κριθούν στα «κολλητά» ντέρμπι που ακολουθούν (Απόλλων-Λαμία, Αρης-Λαμία, Αρης-Απόλλων), όμως πλέον οι «κίτρινοι» βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο.
Βασικά να λέμε και του στραβού το δίκιο θα πρέπει να αισθάνονται... τυχεροί που πήραν τον βαθμό, καθώς οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι για 85 λεπτά και σε αυτό το διάστημα κυριάρχησαν, έχοντας ως κορυφαίους το «τρίγωνο» των Μπόατενγκ, Ογκμποε, Βουό. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά πατούσαν όλο και καλύτερα μέσα στο γήπεδο και στο 29' άνοιξαν το σκορ με ένα πανέμορφο γκολ του Μιλοσάβλιεφ. Στο 34' ύστερα από γενική σύρραξη που υπήρξε, οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες (αποβλήθηκαν οι Παντίδος, Μπούρμπος) και αυτό φαίνεται πως... ωφέλησε τους Κρητικούς. Οι οποίοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο και έδειχναν σε θέση να φτάσουν και σε ένα δεύτερο γκολ.
Την ίδια στιγμή οι του Αρη είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο και στο 67' άλλαξαν άρδην το σύστημά τους, παίζοντας πλέον με δύο φορ, έναν «κόφτη» και πολλούς μεσοεπιθετικούς. Στο 73' ευτύχησαν να ισοφαρίσουν με τον Καπνίδη στην πρώτη τους φάση και το παιχνίδι πήρε... φωτιά. Επειδή όμως η ισοπαλία παρέμενε για εκείνους ένα ουσιαστικά αρνητικό αποτέλεσμα παρέμειναν όλοι ψηλά, με αποτέλεσμα ο ΟΦΗ να βρίσκει κενούς χώρους. Ομως οι γηπεδούχοι συνέχισαν να «πετούν» ευκαιρίες – ο Διούδης έκανε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις – και στο φινάλε οι Θεσσαλονικείς άγγιξαν την πλήρη ανατροπή. Μετά το 85' η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην, ο Αρης άρχισε να φτάνει με αξιώσεις στα καρέ του Στρέζου, στο 90' αποβλήθηκε και ο Μάνος αφήνοντας τον ΟΦΗ με 9 και στις καθυστερήσεις ο Αρης άγγιξε το γκολ με τους Τάτο (90'+2), Τζανακάκη (90'+4'). Ιδιαίτερα η ευκαιρία του τελευταίου ήταν από εκείνες που χαρακτηρίζονται... κλασικότατες.
ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κιάσσος, Βαλλιάνος, Παντίδος, Κομεσίδης (62' Αντουκόρ), Νάστος, Χαντί (38' Οστοϊτς), Μπόατενγκ, Όγκμποε, Μιλοσάβλιεβ (70' Μάνος), Βουό.
ΑΡΗΣ (Ν. Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Ούγκο Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας (46' Καράμπελας), Ντούνης, Πίτου Γκαρσία (67' Μπαργκάν), Ίλιτς, Τάτος, Παυλίδης (67' Καπνίδης).
 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα